banner102

“Kadem” İl Temsilciliğinden Sarıalioğlu’na Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon İl Temsilcisi Sevdegül Mungan ve yönetimi Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Şubat 2018 Perşembe 12:31
“Kadem” İl Temsilciliğinden Sarıalioğlu’na Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon İl Temsilcisi Sevdegül Mungan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. 

Ziyarette,  Of’ta yeni bir oluşumun içerisine girdiklerini dile getiren (KADEM) Trabzon İl Temsilcisi Sevdegül Mungan, “Trabzon Temsilciliği olarak hedefleri doğrultusunda her alanda kadın haklarına bilincin artması ve iyileştirici projelerin uygulanması için çalışacaklarını” söyledi.

Misafirlerini makamında ağırlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Of Belediyesi olarak 2014 yılından beri özellikle hanımların oluşturduğu sivil toplum örgütlerinin daha etkin bir şekilde görev yapmaları yönünde etkin çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

(KADEM) Trabzon İl Temsilcisi Sevdegül Mungan’a tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte başarılar dileyen Başkan Sarıalioğlu, bundan sonraki süreçte de tüm sivil toplum teşkilatlarıyla olduğu gibi, Of’taki kadın teşkilatlarıyla birlikte işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 01.02.2018 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 2018-02-06 17:06:21

demokrasi sözünden tiksiniyorum.Demokrasinin panzehiri şeriattır.Herkes bunu böyle bilsin.

banner90