banner102

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

İnandığımız ve iman ettiğimiz İslam dinimizin rehberi Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı bir gece olarak bildirilen bu Kadir gecesini Yüce Rabbimizin razı olacağı şekilde geçirebilmeyi cümlemize nasip eyler duasıyla tüm Of halkının ve İslam Aleminin kadir gecesini Of'un Nabzı Medya Ekibi olarak kutluyoruz.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Mayıs 2019 Cuma 15:45
KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Allah’ın (C.C.) Kadir Sûresi’nde, “Şüphesiz, biz onu (Kur’an’ı) Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi’nin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir” buyurduğu mübarek bir gece.

KUR’AN-I  KERİM’İN İNDİRİLDİĞİ GECE

Bugün bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, Müslüman âlemine mübarek olsun. Bu mübarek gecede gelin hep birlikte kurtuluşa ermek için elimizden geleni yapalım. Samimi bir eda ile geçmişte yaptığımız bütün yanlışlara La diyerek reddedelim ve yeni bir sayfa açalım. Ailemiz, komşularımız, akrabalarımız, eş-dostumuz ve muhatap olduğumuz bütün insanlarla olan ilişkilerimizi yeniden gözden geçirelim ve hakka, hukuka, kul hakkına uygun bir ilişkiler kurmak için kendi kendimize söz verelim.

Yanlışı kim yapmışsa yapsın onun karşısında olmayı, hakikatleri kim savunmuşsa savunsun onun yanında yer almayı şiar edinelim. Zalimlere karşı meyletmekten Rabbimize sığınalım. Dünya menfaati için kimseyi kırıp dökmeyelim. Yaptığımız her işte Rabbimizin rızasını düşünelim.

Yüce Rabbimizin yasakladığı haramları değil yapmak, yanına dahi yanaşmaktan imtina edelim. La diyemeden İllellah diyerek kendimizi hak yoldayız diye avutmayalım. Kısa ve öz bir ifade ile batıl sistemi onarmak veya düzeltmek değil, kökten değiştirerek Hakka dayalı bir düzen kuruluncaya dek mücadele edenlerle birlikte olalım. Bu yolda malımız ve canımız ile son nefesimize kadar mücadele edelim.

Yüce Rabbimiz bu duygu ve düşünceler ile Kadir gecesini geçirmeyi ve razı olacağı niyetle karar verip gereğini yapmayı cümlemize nasip eyler inşAllah.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.05.2019 15:46
Anahtar Kelimeler:
Kadir Gecesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90