banner102

"Kahvaltımı Yaptım, Meyvem Çantamda"

"2014 Yılı Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı ” etkinlikler kapsamında Eylül ayında "Kahvaltımı Yaptım, Meyvem Çantamda” sloganıyla Of'ta bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Eylül 2014 Cumartesi 00:03
Of Kaymakamlığı, Of Toplum Sağlığı Merkezi ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen programda Of Şehit Ahmet Türkkan  Anaokulu'nu ziyaret edilerek, miniklerle sabah kahvaltısında bir araya gelen Of Kaymakamı Eren Arslan:" Yarın hepiniz bu ülkenin önemli bir görevini üstlenerek milletimize hizmet edeceksiniz.Onun için sağlıklı ve güçlü olmak durumundasınız. Bu yolda sabah kahvaltısı ve annelerinizin pişirdiği yemekleri yemek sizin sağlığınız ve başarınız için çok büyük bir önem arz ediyor. Gazlı içecekler ve  özellikle dondurulmuş hazır gıdalardan kaçınmanız gerekmektedir" diyerek, miniklere nasihatlerde bulundu.

Kahvaltıda çocuklarla bol bol sohbet eden Kaymakam Arslan: "Bu tür etkinliğin gerçekleşmesinde başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Öğünlerin içerisinde en önemlisinin sabah kahvaltısı olduğunu belirten Of Toplum Sağlığı Eğitim Hemşiresi Emel Yılmaz, geleceğimiz olan yavrularımızın sağlıklı beslenmeleri için yaptığımız etkinliğe katılarak bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımıza ve katkılarından dolayı da İlçe Milli Eğitim Müdürümüze  buradan şükranlarımı sunuyorum dedi.

Kahvaltı yapmayan çocukta öğrenme ve çalışma yeteneği düşeceğini belirten Hemşire Yılmaz, tüm velilere çocuklarını kahvaltı yaptırmadan okula göndermemeleri tavsiyesinde bulundu "

Etkinliğe; Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Barış Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Eğitim Hemşiresi Emel Yılmaz, Şehit Ahmet Türkkan Anaokulu Müdüresi Salime Akyüz ve  öğretmenler katıldı.

Son Güncelleme: 27.09.2014 00:05
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90