banner102

Karatede İmam Hatip Farkı

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Burhan Sönmez Türkiye Liseler arası karate şampiyonasında 3. olarak önemli başarıya imza attı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Nisan 2019 Çarşamba 16:40
Karatede İmam Hatip Farkı

İlk olarak Trabzon’da yapılan il müsabakalarında Trabzon birincisi daha sonra Bayburt’ta yapılan bölge müsabakalarda bölge şampiyonu olan Burhan Sönmez Nevşehir’de yapılan Türkiye finallerine katıldı. Burhan Sönmez buradaki mücadelelerde gösterdiği performansla Liseler arası Karate Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,Of Anadolu İHL Müdürü Sedat Gül veTürkiye 3.cüsü Burhan Sönmez Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret ederek başarısını paylaştı. Kaymakam Fırat ziyarette yaptığı konuşmada, “ Şampiyon öğrencimizi ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Ne güzel bu yaşta öğrencimiz Türkiye üçüncüsü olmuş. Burada elde ettiği tecrübeleri inanıyorum ki gelecek hayatında önemli faydalarını görecektir. Ben inanıyorum ki öğrencimiz böyle çalışırsa ileri de çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Hatta ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil edecek al bayrağımızı göndere çektirecektir. Bunları yaparken eğitimini de aksatmamalıdır.Ben tekrar öğrencimizi, ailesini onu yetiştiren hocasını, idarecilerini ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da yaptığı kısa açıklamada, “ Sayın Kaymakamımıza bu zamana kadar bizlere verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizler eğitimi bir bütün olarak görüyor, okullarımızda öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmeye çalışıyoruz. Şükürler olsun ki yavaş yavaş sonuçlarını alıyoruz. İnşallah bundan sonra da aynı şevk, gayret ve inançla çalışarak yeni başarılara imza atacağız. Ben de başarıda emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Türkiye Liseler arası karate şampiyonasında 3. Olan Burhan Sönmez’e hediye takdim etti. Fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.




Son Güncelleme: 17.04.2019 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90