banner102

Kardeş Eli 350 Kurban ile Burkina Faso'da

Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda yardıma muhtaç insanların dil, din, ırk ayrımı yapmadan yardımına koşuyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Eylül 2016 Cumartesi 14:55
Kardeş Eli 350 Kurban ile Burkina Faso'da

2007 Yılında Of'ta kurulan ve günümüze kadar aralıksız Of İlçesinde ve Kurban Bayramlarında Dünyanın çeşitli yerlerinde aç-susuz yaşayan ve bir lokma ekmeğe muhtaç olan insanlara yardım elini uzatan Kardeş Eli Derneği, bu yılda yardımsever vatandaşlardan topladığı 350  Kurban hissesini, Afrika kıtasının batı bölümünde yer alan Burkina Faso adlı ülkedeki Müslümanların bulunduğu kamplarda kesecek.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan İnan, "Bizlere güvenip kurban hisselerini emanet eden kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kardeşlerimizin bu güvenlerini sarsmama adına geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda bizzat kendi ellerimizle yardıma muhtaçlara kurban hisselerini dağıtacağız." dedi.

Hasan İnan, “Cansuyu Derneği aracılığı ile Of'tan topladığımız 350 kurban hissesini Cansuyu Derneğinin topladığı diğer kurban hisseleri ile birlikte Burkina Faso da keseceğiz." diyerek kendilerine güvenip destek veren herkese teşekkür etti.

Son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle güvensizliğin olduğunu da hatırlatan İnan, "Maalesef ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar Müslümanların birbirinden uzaklaşmasına sebep olmuştur. Aynı şekilde güven sarsılması da yaşanmaktadır. Bunun için gerek Kardeş Eli Derneği ve gerekse Cansuyu Derneği olarak bu güveni sarsmama adına çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz. Her hisse sahibinin ismi bizzat Ülkemizden giden görevliler tarafından okunup kayda geçiriliyor. Bayram sonrası bu kayıtlar isteyenlerin adreslerine cd şekilde gidiyor. " diyerek tüm Of halkının ve İslâm âleminin Kurban Bayramını kutladı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.09.2016 15:03
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
temel şaşkın 2016-09-11 16:01:23

türkiyede o kadar aç et bulamayan insanlar varki siz reklam olsun diye afrikaya et gönderiyorsun afrika zaten et yatagı hayvancılık olağan üstü siz bize bakın

Avatar
Ahmed Turan 2016-09-15 12:21:06

Kardeşeli derneği temsilcilerinin,gittikleri yerden çokça görüntü getirip dernek şubesinde oralarda ki durumu görmek isteyenlere izah etmeleri güzel olur.maalesef ülkemizde de milyonlarca ekmek ve gıda maddesi israf ediliyor.oysa sadece lokantaların ve sebze hallerinin fiyatı düşürmemek için çürütüp çöpe döktükleri ,ülkede fakir bırakmazdı.

Avatar
zafer şaşkın 2016-09-18 11:42:00

iyilik yapılırsa sağ elinin verdiği sol eli görmeyecek reklam konusu yanlış bence

banner90