banner102

KARDEŞ ELİ’NDEN ARAKAN’A 60 BİN TL

Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği daha önce olduğu gibi zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimize yardım elini uzatarak Oflu yardımseverlerin bağışlarını Arakan’daki Müslümanlara ulaştırdı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Ekim 2017 Cuma 14:22
KARDEŞ ELİ’NDEN ARAKAN’A 60 BİN TL
Gerek Of İlçesinde gerekse Müslüman coğrafyasında mazlumlara yardım elini uzatan Kardeş Eli Derneği, Myanmar hükümeti tarafından Arakan’daki Müslümanlara yapılan vahşete sessiz kalmayıp Cansuyu Yardımlaşma Derneği aracılığı ile Oflu yardımseverlerin 60 bin TL lik yardımını yardıma muhtaçlara ulaştırdı.

Kısa zamanda bu kadar yardımın toplanmasının esas sebebinin güven olduğunu söyleyen Kardeş Eli Derneği Başkanı Hasan İnan, “Kısa süre önce başlatmış olduğumuz ‘Arakan biziz, biz Arakan’ız’ yardım kampanyasına sahip çıkan yardımsever Of halkına teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbimize hamd olsun ki kurulduğumuz günden günümüze kadar gerek Of ilçesinde gerekse Müslüman coğrafyasındaki Müslüman kardeşlerimize yardım elimizi uzattık. Aynı şekilde birlikte olunca neler yapılabileceğini de Of halkını göstermiş olduk.” dedi.

Her yıl Kurban Bayramında kurbanlık hisseleri yurt dışındaki zulüm altında inim inim inleyen Müslümanlara ilettiklerini söyleyen Hasan İnan, “2012 yılında başlattığımız yurt dışı yardımlarımızı Cansuyu Derneği aracılığı ile Müslüman kardeşlerimize iletmeye gayret ediyoruz. Özellikle Oflu yardımseverlerin Kurban hisselerini bizzat kendimiz giderek kesiyor ve oradaki yardıma muhtaç Müslümanlara dağıtıyoruz. Aynı şekilde sürekli zulüm altında olan Arakanlı Müslüman kardeşlerimize de yardım elimizi 2012 yılında olduğu gibi bu yılda uzatıp Oflu hayırseverlerin 60 bin TL’lik yardımını Cansuyu Derneği aracılığı ile Müslüman kardeşlerimize ulaştırdık. “ diyerek bu çalışmalarda kendilerini güvenleriyle yalnız bırakmayan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.10.2017 15:21
Anahtar Kelimeler:
Arakan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90