banner102

Kardeşeli Dur Durak Bilmiyor

Kardeşeli derneği düzenli olarak yapmış olduğu aylık gıda dağıtımının yanında ramazana özel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

23 Temmuz 2013 Salı 10:51
Kardeşeli Dur Durak Bilmiyor
Kardeşeli derneği düzenli olarak yapmış olduğu aylık gıda dağıtımının yanında  ramazana özel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Yapılan bu faaliyetlerle Of'umuzun en büyük yardım derneği olma özelliğini koruyor.
Yanlızca belli zamanlarda değil her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi insanlara ulaşan Kardeşeli derneği ramazan boyunca periyodik yardımlarının dışında şuana kadar 300 ihtiyaç sahibine gıda kolisi dağıtarak bu konuda ki öncülüğünü sürdürmeye devam ediyor.
Dernek 29.07.2013 tarihinde bulunmuş olduğu yerin karşısında binada 1 hafta boyunca sürecek giyim kermesi ( yanlızca bayan giysileri) vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerinin gıda dışında ki ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir organizasyon düzenleyecek.
 Hayırseverlerimizin aldıkları kaliteli ve uygun ürünlerin karşılığı katkılarını bekleyecek olan Kardeşeli derneği son 2 gün  kayıtlı listesinde bulunan ihtiyaç sahiplerinin bu alanda ki eksiklerini gidermeye çalışacak.
Dernek yetkilileri Kermese giyecek yardımı kabul edeceklerini fakat getirilecek giyeceklerin 2. el değil sıfır olması gerektiğini belirterek kermes boyunca hayırseverlerin katkılarını beklediklerini belirttiler.
Ayrıca dernek başkanı Musa Gözütok yapmış olduğu açıklamada '' Oflular Kardeşeli derneğine  kendi evlatları gibi sahip çıkarak ihtiyaç sahibi insanlarımızın sıkıntılarını giderme noktasında büyük gayretler gösterek bu alanda ki samimiyetlerini ortaya koydular. Fakirliğin ve zenginliğin mevlanın vermiş olduğu hikmetlerden olduğunu söyleyen Gözütok herkesin bu imtihanda üstüne düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirmiş olması gerektiğini vurguladı.
Gözütok açıklamısının devamında kermesin giyim ihtiyacını karşılayan Famelin grubun sahibi Vedat Köse'nin  yapmış olduğunun örnek teşkil ettiğini belirterek hassasiyetinden dolayı Oflular ve ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederim'' dedi.
Dernek yetkillileri Kurban bayramıyla alakalı olarak bu sene de faaliyetlerde bulunacaklarını  ifade ederek hayırsever vatandaşlardan katkılarını beklediklerini belirttiler.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.07.2013 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat küçükibrahimoğlu 2013-07-23 11:41:03

allah razı olsun kardeş elinden..

Avatar
SEYFETTİN ÇAKIR 2013-07-23 15:33:10

selam..yaptiğiniz haber için teşekkür ederim..bir kaç resim daha eklerseniz haberin görselliği için iyi olur........

Avatar
ali duran 2013-07-24 14:30:31

hak yolda çalışanlara selam olsun...

banner90