banner102

Karla Mücadele Çalışmalarına Başlandı

Of Belediyesi yoğun kar yağışının başladığı andan itibaren eksiksiz ekip ve ekipmanlarıyla karla mücadele çalışmalarına başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Ocak 2017 Cumartesi 01:37
Karla Mücadele Çalışmalarına Başlandı
Hasta ve cenazesi olan mahalle yollarına öncelik vererek, kar yağışına rağmen çalışmalarını sürdüren Of Belediyesi, kar yağının olumsuz etkisini en aza indirmeyi, vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmamayı amaçlıyor.

Of Beleye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yoğun kar yağışına aldırış etmeden çalışmalara başladıklarını, vatandaşların mağdur olmamaları için bu çalışmaların yağış devam etse de sürdürüleceğini söyledi.

Kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmek için belediyemize ait tüm ekip ve ekipmanların hazır halde olduğunu belirten Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, “Belediyemizce karın ilk gününde itibaren çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz kar yağışının olumsuz etkisini en aza indirebilmektir. Tüm tedbirimizi aldık. Kar yağışı ve sonrası çalışmalarımızı 24 saat esasına göre sürdüreceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 28.01.2017 01:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90