banner102

Karne Töreninde Öğrenciler Ödüllendirildi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan karne töreninde sınıf birincilerinin karnelerini veren Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Haziran 2017 Salı 10:16
Karne Töreninde Öğrenciler Ödüllendirildi
Törende konuşma yapan Kaymakam Fırat, 21. yüzyılın eğitim yüzyılı olacağını belirterek “Genç nüfusunu eğitebilen milletler, dünya sahnesinde ön plana çıkacaktır. Bizimde ülke olarak, millet olarak görevimiz siz sevgili gençleri en güzel bir şekilde eğitim almanıza yardımcı olmaktır ”dedi.

Sınıflarında ilk üçe giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Müftüsü Recep Onat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından verilirken, okul birinci ve ikincisini ise Kaymakam Fırat, altın ile ödüllendirdi.







Son Güncelleme: 13.06.2017 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90