banner102

Karneler dağıtıldı yarıyıl tatili başladı

2022-2023 eğitim öğretim yılının 1. yarıyılı karne törenlerinin düzenlenmesi ile sona erdi. Türkiye'de bugün 19 milyon Of'ta 7133 öğrenci karne sevinci yaşadı. Of'taki resmi karne töreni Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Ocak 2023 Cuma 20:31
Karneler dağıtıldı yarıyıl tatili başladı

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4/A Sınıf Öğretmeni Özlem Karadeniz'in sınıfında yapılan karne dağıtım programına Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaymakam Demirer başarıları nedeniyle öğrencileri tebrik ederek özverili çalışmaları için de öğretmen ve idarecilere teşekkür ederek iyi tatiller diledi. Tüm öğrencilerin karnelerinin almasının ardından Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu'nun bahçede toplanan öğretmen, öğrenci ve velilere yaptığı kısa konuşmanın ardından İstiklal Marşı okunarak öğrenciler 15 günlük tatile çıktılar.2022-2023 eğitim, öğretim yılının ikinci yarıyılı 6 Şubat 2022 tarihinde başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90