banner102

KAVŞAĞIN KAPANMASINA TEPKİ

Of Belediyesi tarafından trafik sorununa çara için! kapatılan PTT Önündeki kavşak, trafik sorununu artırdığı tepkisiyle birçok esnaf tarafından şikayet konusu oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Ağustos 2017 Pazartesi 12:48
KAVŞAĞIN KAPANMASINA TEPKİ
Geçtiğimiz günlerde Of Kaymakamı ve Belediye Başkanının öncülüğünde düzenlenen kahvaltıda trafik sorunu masaya yatırılmıştı. Bu toplantıda yapılan açıklamadan sonra fiili olarak PTT önündeki kavşak kaldırım taşlarının örülmesiyle kapatıldı.

Özellik Barbaros caddesinden çıkan araçların sahil şeridine direkt çıkamaması ve Atatürk Bulvarını boydan boya geçtikten sonra sahile çıkmasının araç trafiğini daha fazla etkileyeceğini söyleyen esnaflar,  bu yapılanın çözüm değil, sorunu büyütmek olduğunu ifade ederek tepkilerini belediyeye ileteceklerini söylediler. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.08.2017 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaşın biri 2017-08-10 11:53:42

OF KADAR SAÇMA YÖNETİLEN BAŞKA BİRYER DAHA YOKTUR.ÖNCELİKLE KALYON MEVKİİNDE BULUNAN UCUBE VİYADÜK KALKMALIDIR.OFUN GİRİŞ ÇIKIŞI EN BÜYÜK PROBLEMDİR.ARSİN GİBİ OFUN YARI NUFUSUNA SAHİP OLAN İLÇEYE 3 TANE KAVŞAK KONULMUŞ AMA BU RAHATLIK OFLULARA ÇOK GÖRÜLMÜŞTÜR.ŞİMDİDE PTT KAVŞAĞI KAPATILDI NEYE GÖRE KİME GÖRE KİM ALDI BU KARARI NEYE GÖRE ALDI ? TRAFİK RAHATLAYACAK MI ŞİMDİ ? OFUN TRAFİK SORUNUNDAN ÖNCE ÇOK DAHA BÜYÜK SORUNLARI VARDIR YETKİLİLER ÖNCE BUNLARI ÇÖZSÜN

Avatar
EMRE YAMUK 2017-08-11 22:27:20

SİZDE AMMA KISKANÇSINIZ AK PARTİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR BUNA BİLE KATLANAMIYORSUNUZ HEMEN HABER YAPIYORSUN SİZE BU HABERDEN PİRİM ÇIKMAZ AK PARTİ GELDİ BELEDİYESININ KASASI DOLDU HER YER PIRIL OIRIL KISKANMAYIN SİZİN BELEDİYE NİZ YOK HEMEN ÇAMUR ATIN

Avatar
Herhangi biri 2017-08-13 01:50:39

Yukaridaki arkadasa katiliyorum.Ben oflu degilim 1 yildir ofta oturuyorum işimden dolayi .Allah askina su kalyondaki ucube viyadugu ilk kez goruyorum kalyonda o viyadugun kalyona ne faydasi var adam gibi bi kavsak ya da alt gecit yapilmali...

Avatar
baştürk 2017-08-15 09:00:54

eger trafık bu şekilde daha akişkan olacaksa diger donuş yerlerinide kapatarak su gıbı akışkan bir trafık elde edilebilir.yazın ortasında yerımı bu çalışmanın.
belediyelere verilen yetkilerin neticelerini görmeye başladık.duyduklarıma göre artık köylerdeki ev çalışmalarıda takıbe lınıp mali sorumluluklar yerıne getirilecek.su yok alt yapı yok ama sayaç ve ödemeler yapılacak.
diyolar.
ofun nabzına teşekkürler.kusura bakmasınlar amma of havadısdeki arkadaşlar yorumlarımızı yayınlamıyor.umarım görmediklerindendir.yoksa medya halkın sesı olmalı değilmi.

Avatar
Erdem yılmaz 2017-08-20 23:11:43

Polis ve zabıta sadece araçları anons ederek bu insanlar düzelmez. Çözüm basittir. Yola park eden araçlar çekiciye konulup götürülmelidir. İnsanlardan anlayış beklemeyi bırakıp, yasaların gerektirdiğini yaparsanız, insanlar utanmazlığı bırakıp yola gelecektir. Biraz cesaret...

banner90