banner102

Kaymakam Arslan Sorunları Dinledi

Of Kaymakamı Eren Arslan, Mahalle Muhtarlarıyla yaptığı toplantıda vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları dile getirerek çözüm önerilerinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Şubat 2015 Cumartesi 02:10
Kaymakam Arslan Sorunları Dinledi
Belediye Toplantı salonunda Kaymakam Arslan Başkanlığında yapılan toplantıya Mahalle Muhtarlarımızın yanı sıra Daire Amirleri de katıldı.

Mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında muhtarlarımızın duyarlı davranarak vatandaşlarımızın şikâyet ve dileklerinin ilgili kurumlara iletilmesinde öncü olmalarını belirten Kaymakam Arslan; “Örneğin İhtiyaçlı bir insanımız bazen bilinçsizce ikametgâhını değiştiriyor. İkamet değişince yardım alıyorsa kesiliyor. Hizmeti kesiliyor. Sonrasında yardımı kesilince sıkıntı çekiyor. Tekrar müracaat edip, kurumlarımızdaki iş yükünü artırıyor. İşlem hacmi büyüyor. Bu konularda vatandaşımızı uyarmalıyız” dedi.

Kış mevsiminin yaşandığı bugünlerde çıkan Orman Yangınlarına da değinen Kaymakam Arslan; “Vatandaşlarımız bahçelerindeki anızları yakmak suretiyle temizlik yapabiliyor. Bu konuda onları uyaralım, onlara yardımcı olalım. Kontrol altında ateş yakılsın. Bazen bir ihmal, bazen bir duyarsızlık sonucu günlerce yangınla mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu genel bir sorunumuzdur. Burada harcanan emek ve maddi kayıplar ağır olabiliyor” ifadelerini kullandı.

İlçemizde yapımı devam eden yatırımlar hakkında da bilgi veren Of Kaymakamı Eren Arslan, “Of Teknoloji Fakültemiz üç bölümde devam ediyor. Yeni bir bölüm olan Elektronik ve Haberleşme bölümü Üniversite Senatosundan onaylandı. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında inşallah öğrenci alacaktır. Dolayısıyla ilçe nüfusumuzda artış olup, yeni ihtiyaç alanları oluşacaktır. Sizler toplumun önünde olan kişiler olarak her zaman çözüm üretmeli yol göstermelisiniz.” diye ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.02.2015 02:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2015-02-21 14:55:17

bi Allahın kulu kesilen elektriklerden yazın yaşanan su sıkıntısından bahsetmemiş mi

banner90