banner102

Kaymakam Demirer Cumapazarı ve İhsan Karadeniz Okullarını ziyaret etti

Okul ve kurum ziyaretlerine devam eden Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer Cumapazarı İlk/Ortaokulunu ve İhsan Karadeniz İlk/Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek eğitimin öncelikleri arasında olduğun u ifade etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Kasım 2022 Çarşamba 23:45
Kaymakam Demirer Cumapazarı ve İhsan Karadeniz Okullarını ziyaret etti

Ziyaretlerde  Kaymakam Demirer ilk olarak Cumapazarı Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Mustafa Akyıldız Kaymakam Demirer’e okul hakkında bilgi vererek okullarına kendilerini ağırlamaktan mutlu olduklarını belirtti.

Okul hakkında bilgi aldıktan sonra  Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer Cumapazarı İlk/Ortaokulunda ilk olarak bu yıl Liselere Giriş Sınavına girecek öğrencilerinin sınıflarına konuk oldu. Burada öğrencilerle sohbet eden Demirer, öğrencilerden beklentilerini açıklayıp, başarı için neler yapmaları konusunda telkinlerde bulunarak başarılar diledi. Ardından diğer sınıfları ziyaret eden Kaymakam Demirer öğrencilere başarılar diledi. Öğretmenler odasında öğretmenlerle de buluşan Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer öğretmenlerle tanışıp bir süre onlarla sohbet etti. Okul ziyaretini tamamlayan  Kaymakam Demirer Cumapazarı Mahallesindeki vatandaşlarla buluşarak bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Cumapazarı Mahallesindeki ziyaretine  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Fatih Arıcı, Cumapazarı Muhtarı Hüseyin Saral eşlik etti.

Cumapazarı’nın ardından Fındıkoba Mahallesine geçen geçen Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer burada İhsan Karadeniz Okuluna Okulunu ziyaret etti. Okul  Müdürü Engin Bülbül’den okul hakkında bilgi almasından sonra  öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Demirer bu yıl Liselere Giriş Sınavına girecek 8. Sınıf öğrencilerle sohbet ederek  öğrencilere gelecek planları hakkında motive edici konuşma yaparak çok çalışmaları gerektiğini ifade edip başarılar diledi.

Kaymakam Demirer İhsan Karadeniz Okulu ziyaretinin ardından Fındıkoba Mahallesinde çay ocağındaki vatandaşları ziyaret ederek sohbet edip, ihtiyaç ve taleplerini dinledikten sonra Hacı Menşure Kundakçı Kuran Kursuna da ziyarette bulundu. Kuran kursu idaresinden bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer’in Fındıkoba Mahallesindeki ziyaretlerine  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Fatih Arıcı, Fındıkoba Mahallesi  Muhtarı Murat Öztürk, Of Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksek Mühendis Hikmet Emre eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90