banner102

Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahasanoğlu’ndan Ravza'ya sürpriz ziyaret

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına annesiyle birlikte seyirci olarak katılan Serabral Palsi(SP) hastası engelli öğrenci Ravza Dilek Kesici’ye verdiği sözü tutarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahsanoğlu, 28 Şubat İlkokulu Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu ile birlikte evinde ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Aralık 2022 Salı 21:32
Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahasanoğlu’ndan Ravza'ya sürpriz ziyaret

28 Şubat İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi olan Ravza Dilek Kesici haftanın dört günü evde eğitim alarak eğitim hayatına devam ediyor.

Ziyarette Ravza Dilek Kesici ’ye çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ziyaretle ilgili olarak; “Cumhuriyet Bayramında Ravza’ya söz vermiştim evinde ziyaret edeceğime dair. İş Yoğunluğu nedeniyle ancak bugüne nasip oldu. Ravza’yı çok sevecen, yaşam dolu gördüm ve bundan çok mutlu oldum. Ziyaretimizde Ravza ile sohbetin yanında onun için yapılması gereken neler var,  onun hayatını kolaylaştırmak için neler yapılması gerektiği üzerine konuştuk. İnşallah bizden talep ettiği ve karşılayabileceğimiz şeyleri kısa sürede çözüp olanlarını çözümü ile Ravza’nın mutluluğuna mutluluk katmak istiyoruz. Bunun haricinde de her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Rabbim kendisine şifa, ailesine kolaylıklar versin.” dedi.

Ziyaretle ilgili olarak anne Meryem Kesici ” Ziyaretleriniz bizleri mutlu etti. Teşekkür ediyoruz. Kızım sizlerin ne zaman geleceğini hep soruyordu. Gelmeniz o nokta da çok iyi oldu. Haftanın dört günü “Evde Eğitim” kapsamında öğretmenimiz gelip kızımla ders işliyor. Adeta okulu kızımın ayağına getiriyor. Çalışması ve ilgi nedeniyle biz öğretmenimizden çok memnunuz. Allah razı olsun. Geçen yıl havuzda engellilere yönelik yüzme programı vardı ve bundan kızım çok fayda gördü. Şimdi antrenör olmadığı için bu imkandan faydalanamıyoruz. İnşallah antrenör bulunur da tekrar kızım bu imkandan faydalanır. Engelli yollarındaki araba parkları bizi zor duruma düşürüyor. Trabzon’a fizik tedavi için gittiğimizde üst geçitlerdeki asansörler çalışmıyor biz de çok mağduriyetler yaşıyoruz. Oyun parklarındaki araç gereçler engellilere de hizmet edecek şekilde düzenlenirse biz de ondan faydalanırız. Tekrar ziyaretinize teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.” sözleriyle duygularını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90