banner102

Kaymakam Eyüp Fırat’a Veda Yemeği

Of İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat, 01.12.2016 tarihinde yayınlanan kararname ile Of Kaymakamlığına atanmıştı. Yaklaşık 4 yıllık görevinden sonra Muğla Fethiye Kaymakamı olarak atanan Fırat’a veda yemeği düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Temmuz 2020 Cumartesi 11:15
Kaymakam Eyüp Fırat’a Veda Yemeği

Of Sahilinde düzenlenen programa çevre İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Kurum Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemek ikramından sonra kısa teşekkür konuşmaları yapıldı. Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Fırat’a teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Eyüp Fırat’ta, Of İlçesinde görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ve görev sürencince kendisine maddi ve manevi destek veren bütün Of Halkına teşekkür etti.

Programın sonunda Kaymakam Fırat’a Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından hemşerilik belgesi ve minyatür kılıç hediye edildi. Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.07.2020 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar Ayazoğlu 2020-07-25 22:35:24

Vedalar zordur, seven ve sevılen bırısı için dahada zordur. Bütün makamlar gecıcı olduğu gıbı dünyada gecıcıdır. Önemli olan hayır dua ıle anilmaktır. Sayın kaymakam beyi hep hayır dua ıle anacağız. Kendısıne yüce Allahtan yenı görevınde üstün başarılar dılerız.

banner90