banner102

Kaymakam Fırat, Koltuğu Büyükbaş’a Teslim Etti

İlçemiz Eskipazar İlkokulu öğrencilerini kabul eden Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat, birinci sınıf öğrencisi Muhammet Emin Büyükbaş’a bir süreliğine koltuğunu teslim etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Nisan 2017 Cuma 19:55
Kaymakam Fırat, Koltuğu Büyükbaş’a Teslim Etti
Kaymakamlık koltuğuna oturan minik öğrenci Muhammet Emin Büyükbaş, ziyaretçilerine çay ikram etti. Sekreteri çağırıp Of Belediye Başkanı ile görüşmek istediğini belirten Büyükbaş, telefonda Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu’ndan Eskipazar İlkokulu bahçesine çocuk oyun parkı yapılmasını talep etti. Oyun parkının sözünü alan Muhammet Emin Büyükbaş, daha sonra koltuğu asıl sahibine teslim etti.

Çok çalışıp başarılı olmaları konusunda tavsiyelerde bulunduğu öğrencilere, Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat çeşitli hediyeler verdi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yıldönümü nedeniyle Eskipazar İlkokulu Müdürü Sadık Yardımcı başkanlığında birinci sınıf öğrencisi Muhammet Emin Büyükbaş, İkinci sınıf öğrencisi Atilla Kalça, Üçüncü sınıf öğrencisi Nisanur Ayça ve dördüncü sınıf öğrencisi Nazlıhan Yıldırım, Kaymakam Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.



Son Güncelleme: 21.04.2017 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90