banner102

Kaymakam Fırat'tan Çanakkale Mesajı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102. yıl dönümü dolayısıyla Of Kaymakamı Eyüp Fırat yazılı bir mesaj yayımladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2017 Cumartesi 14:46
Kaymakam Fırat'tan Çanakkale Mesajı

7 düvele karşı iman gücüyle mücadele ederek destanlar yazan Çanakkale Şehitlerinin hiçbir zaman unutulmayacağını söyleyerek mesajına başlayan Kaymakam Fırat, "Yeryüzüne adaleti yayma gayretinde olan ecdadımızı haritadan silmek için Çanakkale’ye gelen İslam düşmanları, karşılarında iman gücü ile mücadele eden askerlerle karşılaşınca adeta şok olmuş ve büyük bir bozguna uğramışlardır.  Ecdadımızın iman gücü ve vatan aşkıyla kazandığı bu destan onların torunları olarak bizler ve gelecek nesillerimiz tarafından daima yaşatılacaktır." dedi.

Fırat, "Ecdadımızın kanları ile sulanan bu vatanı bizlere bırakan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yâd ederek, onların gittiği bu mukaddes yoldan aynı şuur ve inançla gideceğimizi ve Ülkemizi hak ettiği yere getireceğimizi bütün düşmanlarınızın bilmesini istiyoruz." diyerek Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü kutlayarak, 18 Mart Şehitleri ile inancı ve vatanı için vefat eden tüm şehitleri rahmetle andığını söyledi.

Son Güncelleme: 18.03.2017 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90