banner102

Kaymakam Fırat'tan Kurumlara İade-i Ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, geçici hükümet konağında faaliyetlerini yürüten kamu kurumlarına iade-i ziyaretlerinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Ocak 2017 Cuma 16:58
Kaymakam Fırat'tan Kurumlara İade-i Ziyaret
İlk ziyaretini hükümet konağının giriş katında bulunan Kadastro birimine yaptı. Kadastro biriminde görevli personellerin odalarına giderek tek tek görüştükten sonra Kadastro Müdürü Servet Ural’dan kurumun çalışmaları hakkında brifing aldı.

İkinci ziyaretini hükümet konağının en üst katında bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapan Kaymakam Fırat, burada da personelle görüştükten sonra Vakıf Müdürü Murat Çakır’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tapu dairesini ziyaret eden Kaymakam Fırat, çalışmaları yerinde takip ederek işlem yaptırmak üzere bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra Tapu Müdürü Gülten Yıldırım’dan brifing aldı.

İlçe Malmüdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Fırat, Malmüdürü Vekili Kenan Albayrak ve personelle bir süre sohbet etti.

Nüfus Müdürlüğünü de ziyaret eden Kaymakam Fırat, burada kimlik değiştirmek üzere bulunan kalabalık vatandaşlarla karşılaştı. Burada vatandaşların “Of gibi kalabalık bir ilçede bir tane cihaz az, en az iki cihaz daha istiyoruz” taleplerine cevap veren Kaymakam Fırat; “Yeni Kimlik sistemine geçiş için kullanılan İkinci cihazımızın talebini yaptık ve inşallah kısa süre sonra ikinci cihazımızda faaliyete geçmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Fırat, Nüfus Müdürü Emin Ulu’dan brifing aldı.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğünü de ziyaret eden Kaymakam Fırat, Yazı İşleri Müdürü ve çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 06.01.2017 23:51
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90