banner102

Kaymakam Fırat'tan Of Teknoloji Fakültesine Ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Teknoloji Fakültesinde incelemelerde bulunarak Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İrfan Acar’dan Fakülte hakkında bilgiler aldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Aralık 2016 Pazartesi 18:09
Kaymakam Fırat'tan Of Teknoloji Fakültesine Ziyaret

Görevine yeni atanan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, görevine başlamasının ardından ilk ziyaretini Of Teknoloji Fakültesine yaptı. Fakültenin, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank yerleşkesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Fırat, daha sonra dekanlık makamına geçerek, fakülte derneği yöneticileri ile bir araya geldi.

Of Teknoloji Fakültesi yerleşkesinin geniş bir alana kurulmuş olduğunu belirten Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği alanlarında eğitim veren fakültemizde, yerli ve yabancı uyruklu 780 öğrencimiz eğitim görmektedir” diyerek fakülte çalışanlarına ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 26.12.2016 18:09
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90