banner102

Kaymakamdan Of-Çaykara yolunda adana kebabı ziyafeti

Of'un Adanalı kaymakamından yol işçilerine adana kebabı ziyafeti verildi.

07 Haziran 2011 Salı 12:58
Kaymakamdan Of-Çaykara yolunda adana kebabı ziyafeti
Of KaymakamlığŸı tarafından ihalesi yapılarak çalışŸmalara başŸlanan ve bir bölümü bitirilerek halkın hizmetine sunulan  Of-Uzungöl arası 14 km yol çalışŸmasında görevli  yol işŸçilerine Of Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından Adana Kebabı ve Baklava ikram edildi.
 
UlaşŸtırma BakanlığŸınca Finansmanı sağŸlanan, Of KaymakamlığŸı tarafından ihalesi yapılan,  Karayolları Bölge MüdürlüğŸü teknik personeli tarafında kontrolü yapılan Of – Uzungöl arası karayolunun 14 km lik duble yol, altyapı ve üstyapı işŸlerinin ikinci bölümünün bitirilmesi için çalışŸmalar yoğŸun bir şŸekilde devam ediyor.
 
Turizm yolu olması nedeniyle yapılan çalışŸmaları sık sık yerinde takip eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, çalışŸmalardan dolayı,  yüklenici firmaya, Karayolları ekibine ve yol çalışŸmasında emek veren tüm işŸçilere teşŸekkür etti. Kaymakam Sonel, olumsuz hava koşŸullarına rağŸmen işŸçilerimizin göstermişŸ olduğŸu azim ve gayret neticesinde, çok şŸükür yolumuzu TaşŸhan’a kadar tek taraflı olarak halkımızın hizmetine sunduk.
 
DiğŸer bölümümüzün bitirilmesi için çalışŸmalarımıza aynı sürat ve kararlılıkla devam ediyoruz. ܇alışŸmalardan nedeniyle oluşŸan olumsuzluklar dolayı vatandaşŸlarımızdan özür dileyerek,  kendilerini mazur görmelerini ve biraz daha sabretmelerini istedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memur 2011-06-08 07:39:20

öncelikle sayın kaymakam beye hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz..bizim sıkıntımız farklı hayratta oturacak bir tane daire yok çocugumuzu götürebilecegimiz bir tane park yok allah aşkına söylermisiniz burayı idare eden resmi beyler ne yapıyor..sizler gazeteci olarak allah için yapıyosanız bu işi gelin bakın görün ve yayınlayın kimse devletten bedava para alıp yemesin..ne bina var ne park var ne sosyal bir alan var...hiç bir memur burada kalmak istemiyor..gündeme getirirseniz seviniriz...hizmet edin...

banner90