banner102

Kaza nasıl oldu? İşte detaylar...

Dün gece Giresun Görele’de geçirdikleri trafik kazasında yaralananlar Of’a geldi.

23 Mayıs 2013 Perşembe 17:49
Dün gece Giresun Görele’de geçirdikleri trafik kazasında yaralananlar Of’a geldi. Yaralı olarak köye gelen Şerafettin Vanlıoğlu’nun arkadaşları baba Cemalettin Vanlıoğlu’na sarılarak gözyaşı döktü. Öte yandan olayla ilgili ilk bilgiler de gün ışığına çıkmaya başladı. Arabanın süratli olmadığını savunan Şerafettin’in kuzeni Eyüp Vanlıoğlu yaklaşık 70-80 km süratle gittiklerini ve Samsun Çarşamba’da mola verip şoför değiştirdiklerini belirtti. Oldukça yorgun olduklarını da sözlerine ekleyen Vanlıoğlu aşırı süratli olmadıklarını belirtti.

Öte yandan Vanlıoğlu’nun köydeki evinde taziye çadırı kurulurken köylüler de aileye destek oluyor. Şerafettin Vanlıoğlu’nun cenaze namazı yarın saat 14:00’te köyünde kılınarak aile kabristanlığına defnedilecek.

Ankara’dan dün gece kupa maçı sonrasında yola çıktıklarını belirten Eyüp Vanlıoğlu “Yorgun ve uykusuzduk. Samsun’un Çarşamba ilçesinde mola verdik. Burada şoför değiştirdikten sonra tekrar yola çıktık. Sonra uyumuşum. Gözümüzü açtığımda arkadaşım Ercan’la ben araçtaydım. Diğer arkadaşlarım ise aracın dışında yola saçılmışlardı. Gerisini hatırlamıyorum” dedi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Vanlıoğlu’nun şokta olduğu gözlendi.

BABANIN İSYANI

Şerafettin Vanlıoğlu’nun babası Cemalettin Vanlıoğlu isyan etti. Kazada araç içinde bulunan ve kazada yaralı olarak kurtulan yeğeni Eyüp Vanlıoğlu'nu gören amca Cemalettin Vanlıoğlu duygu dolu anlar yaşadı. Yeğenine kazayı soran Cemalettin Vanlıoğlu, isyan ederek “Benim oğlumun cenazesinde tabutun üstüne kesinlikle Trabzonspor bayrağı asılmayacak” dedi.

OF’UN NABZI / 61 SAAT

Son Güncelleme: 23.05.2013 22:31
Anahtar Kelimeler:
şerafettin Vanlıoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazim HKO 2013-05-23 18:14:22

Allahım ailesine sabırlar versin camianın başı sağ olsun

banner90