banner102

Kişisel Değil Kurumsal Dernek

Her ay düzenli olarak toplanan Of Medya Derneği, Mart Ayı olağan toplantısını Başkan Yardımcısı Ömer Alkan başkanlığında gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2015 Çarşamba 01:13
Kişisel Değil Kurumsal Dernek
Of’un medya alanında aktif olarak faaliyet gösteren kuruluşlarının tamamına yakınını içinde barındıran Of Medya Derneği, her ay düzenli olarak yaptığı toplantılarını Mart Ayı olağan toplantısıyla sürdürdü.

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar’ın işlerinin yoğunluğu ve ilçe dışında bulunması nedeniyle katılamadığı Mart Ayı toplantısı Başkan Yardımcısı Ömer Alkan’ın başkanlığında yapıldı.

Of ve Ülke gündeminin değerlendirildiği toplantıda konuşan Başkan Vekili Ömer Alkan; “Dernek Başkanımız Yüksel bey, işlerinin yoğunluğu ve ilçe dışında bulunması nedeniyle bu akşam bizlerle birlikte olamadı. Tüm arkadaşlarımıza selamı var. Kişisel değil kurumsal bir dernek olduğumuzun en güzel nişanesi olarak başkanımızın yokluğunda da toplantımızı yapıyoruz. Bizler hepimiz bu derneğin sorumluluğunun bilincinde insanlarız. İşte bu nedenle aylık toplantımızı aynı kararlılık ve inançla yapıyoruz. Ülkemiz seçim atmosferine girmiş bulunmaktadır. Aday Adaylarımız derneğimizi ziyaret etmektedirler. Bu da Derneğimizin kısa sürede kurumsal bir yapıya eriştiğinin göstergesidir. Bu ortamda derneğimizi ziyaret edecek tüm adaylara kapımız açıktır. Önemli olan bizim kurumsal bir duruş gösterebilmemizdir. O anlamda derneğimizi ziyaret edecek siyasilerin ziyaretlerinde aynı katılımı devam ettirip sürdürmektir. Bu yoğun iş temposunu bırakıp geldiniz hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Ömer Alkan başkanlığında yapılan toplantıya II. Başkan Yardımcısı Ahmet Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Kul, Fahri Hacıcaferoğlu, İzzet Keleş ve Mustafa Yaşar katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.03.2015 01:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
helim 2015-03-25 11:28:29

madem öyle neden toplantılarınız sürekli of havadis binasında yapılıyor.

banner90