banner102

Kıyıcık Ortaokulu’nun TEOG Başarısına Kutlama

Eğitim öğretimde başarı grafiğini sürekli ve istikrarlı bir şekilde artıran Of 2. TEOG sınavında da 1. TEOG sınavına göre ilçe ortalamasını artırdı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başarı gösteren okulları 1.dönem ödüllendirmişti. 2.dönem de başarıyı artıran okulları ödüllendirmeye devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mayıs 2016 Perşembe 07:34
Kıyıcık Ortaokulu’nun TEOG Başarısına Kutlama

Kıyıcık Ortaokulu 1. Dönem TEOG sınavına  göre ortalamasını hem 6.5 puan artırdı hem de İngilizce dersinde ilçe birincisi oldu. Bu başarıdan dolayı İdris Kabahasanoğlu Kıyıcık Ortaokulu’nun 8. Sınıf öğrencilerine yaş pasta ile  giderek sürpriz yaptı. Öğrenciler bu sürpriz karşısında mutluluk bir şaşkınlığı bir arada yaşadılar.

Pasta kesiminde konuşan Kabahasanoğlu; “ 1. Dönem sizi ziyarete geldiğimizde başarınızı artırmanız halinde yaş pasta keseceğimize dair sizlere söz vermiştik. Sizler bu başarıyı 2. dönem gerçekleştirdiniz. Biz de ayağınıza kadar  gelip verdiğimiz sözümüzü tuttuk. Sınav sonuçlarına baktığımızda bütün okullarımızda bir artışın olması Of’umuz için mutluluk vericidir. Şehrimiz için bu güzel bir gelişme. Eğitimde; hep birlikte başarı sağlayabiliyorsak, istikrarlı bir yükselme gerçekleştirebiliyorsak bu başarı kalıcı olur. Sizi de İlçemizde en yüksek artışı gösterdiğiniz için ve İngilizce branşında ilçe birincisi olduğunuz için tebrik ediyorum. Eğitim bir ekip işi olduğunu unutmadan birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Başarıda emeği olan sizlerin yanında okul idarenizi, öğretmenlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyor, sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum. ”dedi.  

Son Güncelleme: 05.05.2016 07:40
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90