banner102

Koray Aydın'dan Teşekkür Ziyareti

MHP Trabzon Milletvekili ve TBMM Başkan vekilli Koray Aydın Of ve Dernekpazarı ilçe Teşkilatlarını ziyaret ederek seçim öncesi yapılan çalışmalar ve verilen desteklerden dolayı teşkilat üyelerine ve vatandaşlara teşekkür etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Haziran 2015 Cuma 02:49
Koray Aydın'dan Teşekkür Ziyareti

Prof. Dr. Hüseyin Er ve  İl Başkanı  Muammer Demeli  ile birlikte  teşekkür ziyareti için Of ve Dernekpazarı ilçelerini ziyaret eden TBMM Başkan Vekilli Koray Aydın, "Seçimlerden sonra teşekkür ziyaretlerimizi yapıyoruz. Seçim sürecinde  verilen mücadeleler ve yoğun çalışmalar sonunda  yeni bir  yapılanma gereği ortaya çıktı. Bu seçimde millet AK Parti'nin mutlak iktidarına son verdi. Bundan sonra  neler yapılabilir ve nasıl bir  yol izlenmeli diye teşkilatlarımızın görüşlerini  alıyoruz." diyerek kurulacak yeni hükümetin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fotoğraf: Fahri Düzenli

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.06.2015 02:57
Anahtar Kelimeler:
Koray Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90