banner102

Korkuluksuz Duvar Tehlike Saçıyor!

Of’un Taşhan Anadolu Öğretmen okulu lisesi önünde bulunan dere kenarındaki duvar korkuluksuz olduğu için öğrenciler için tehlike saçıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Eylül 2014 Pazartesi 22:37
Korkuluksuz Duvar Tehlike Saçıyor!
Trabzon’un Of ilçesinin Taşhan mevkiinde eğitime devam eden Anadolu öğretmen lisesi önünde bulunan korkuluksuz duvarın altıda yaklaşık 2-3 metre derinliğindeki su birikintisi  hem öğrencilerin yaşamını hem de cevre sağlığını tehdit ediyor.

Öğrencilerin Okul bahçesinde serbest dolaşamadıklarını söyleyen veliler ise, Çocuklarımızı ölüme göndermiyoruz.Her an bir öğrenimiz dengesini kaybederse boğularak ölecektir.Bu güzel eğitim yuvamızın önünde bulunan duvarın önünde acilen korkuluklar yapılması şart.Aksi halde çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz ifadesinde bulundular.

Son Güncelleme: 29.09.2014 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of k.k.o. 2014-10-01 16:44:53

aman allahim ya bu yetkililer neredeler,neden ilgilenmiyorlar allah korusun...çocuklarimiza bişe olursa kim sorumlu kim kim???....lütfen derhal acele korkuluklar olmali derhal.

banner90