banner102

Küçük Sabri'nin büyük sevinci

Of Ballıca Mahallesinde ikamet eden merhum Mehmet Akbulut'un engelli oğlu, Ballıca Mahallesi Muhtarı Recep Yavuz'un üstün gayretleri ile hayırseverler tarafından yeni akülü araç ile ödüllendirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Aralık 2014 Cuma 03:54
Küçük Sabri'nin büyük sevinç yaşamasına vesile olan Ballıca Mahallesi Muhtarı Recep Yavuz, Ailesinin geçim sıkıntısı ile yaşam mücadelesi verdiğini söyledi.

7 çocuklu ailenin geçimin çay fabrikasında çalışarak sağlayan Merhum Mehmet Akbulut'un vefat etmesinden dolayı aileye bakacak kimsenin olmadığını söyleyen Muhtar Recep Yavuz, "Gerçekten zor şartlar altında geçim mücadelesi veren bir aile oldukları için ben gerek muhtar, gerekse insanlık olarak kendilerine yardım etmeye çalışıyorum. Ailenin küçük ve engelli evladı olan Sabri'ye karşı büyük bir sevgim var. Kendisine elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum. Son olarak annesi, çocuğun kullandığı eski engelli arabasını tekeri arızalandığı için bana getirdi. Bende arızasını yapamadığım için ve de kendisine daha rahatlık olsun diye akülü araç almayı düşündüm." dedi.

Yavuz, "Küçük Sabri'nin daha rahat dolaşması ve annesinin daha rahat bir şekilde Sabri'yi okula götürüp-getirmesi için akülü araba arayışına girdim. Sağolsun birkaç yardımseverin katkılarıyla küçük Sabri'ye akülü araba aldık. Şimdiden sonra inşAllah gerek annesi, gerekse küçük Sabri daha rahat bir şekilde okuluna gidecektir." diyerek akülü araba için yardım eden yardımseverlere teşekkür etti.

Küçük Sabri için ayarlanan akülü arabayı, okuduğu Şehit Öğretmen Ali Bulut Okulu'na götürerek, sınıfından Öğretmeni Hakan Muratoğlu'ndan izin alarak kucağında okul bahçesine götüren Muhtar Recep Yavuz, annesi, öğretmenleri ve öğrencilerin önünde Sabri'yi yeni akülü arabasına bindirdi.

Yeni arabaya kavuşmanın mutluluğu gözlerinden okunan Sabri'nin annesi sevinçten gözyaşlarına hakim olamadı.

Küçük Sabri sevincini, akülü arabasını nasıl süreceğini öğreten Muhtar Yavuz'a sarılıp öpmesiyle gösterirken, yanında bulunan annesi ve öğretmenlerinin duygulanmasına sebep oldu.







Son Güncelleme: 05.12.2014 22:09
Anahtar Kelimeler:
Sabri AkbulutRecep Yavuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2014-12-05 17:45:14

BALLICA MUHTARINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM. KALBİ İNSAN SEVGİSİ İLE DOLU OLANLAR MERHAMETLİ OLANLARIN HALİ BAŞKA GERÇEKTEN. BU YAVRUMUZA ENGELLİLER GÜNÜNDE VERİLECEK EN BÜYÜK ARMAĞAN VERİLDİ MUTLULUĞUNU GÖZLERİNDEN GÖRÜYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN BU YARDIMI YAPANLARDAN NE DİYELİM GERÇEKTEN HAYIR YAPMAK LAZIM EN BÜYÜK İBADET BUDUR.. TEKRAR KUTLUYORUM HAK RAZI OLSUN

Avatar
yakup 2014-12-05 22:29:10

Tebrik ederim cok hayirli bir iše ornek oldun,

Avatar
nizamettin kansizoglu 2014-12-07 23:55:04

Tebrikler ,sizin onculugunuzde yardimseverlerin katkilariyle insaallah grnisleyerek devam eder.

Avatar
reşat aksu 2014-12-08 20:08:53

sayın muhtarım çalişmalarını beğeniyor ve böylece hayırlı hizmetlerin devamının gelmesini bekliyorum

banner90