banner102

Küçükakyüz'den Bayraktar'a "bordo-mavi" hediye!

GATA'nın Oflu komutanı Hasan Küçükakyüz, Oflu bakan Erdoğan Bayraktar ile buluştu.

06 Aralık 2012 Perşembe 07:41
Küçükakyüz'den Bayraktar'a "bordo-mavi" hediye!
Bakan Bayraktar, yoğŸun il programları arasında Bakanlıktaki makamında kabullerini de sürdürüyor. Bakan Bayraktar’ın bugün ki ziyaretçilerinden birisi ise Trabzon’un Of İlçesi doğŸumlu hemşŸerisi olan GATA Komutanı Korgeneral Hasan Küçükakyüz oldu.

GATA Komutanı Korgeneral Küçükakyüz’ün ziyaretinden memnun olan ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının tedavisinde GATA’nın önemini vurgulayan Bakan Bayraktar, gazilerimizin tedavisinde yakından ilgilenen GATA çalışŸanlarını tebrik ederek, tüm askerlerimize gösterilen yakın ilgiden dolayı da teşŸekkür etti.

Korgenaral Küçükakyüz ziyaret sonrasında Bakan Bayraktar’a üzerinde ‘’İstikbal Göklerdedir’ yazılı bordo mavili renklerinde savaşŸ uçağŸı maketi hediye etti. Ziyaret sonunda ise hatıra fotoğŸrafı çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90