banner102

Küçükibrahimoğlu Ailesinden Anlamlı İsrail Protestosu

Ergun Gürsoy un başlattığı Küçükibrahimoğlu Aile buluşmalarının 3.sü Of ta iftarlı şekilde düzenlendi. Düzenlenen iftar programında masaya konan cocacola ürünlerini İsrail'e tepki olarak masadan toplattılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Temmuz 2014 Pazartesi 02:08
Küçükibrahimoğlu Ailesinden Anlamlı İsrail Protestosu
Küçükibrahimoğlu Ailesi, tanışma, kaynaşma iftarına Trabzon ve çevresinde yaşayan Küçükibrahimoğlu Ailesine mensup vatandaşlar ile davetliler katıldı.

Aile adına konuşan Yrd.Doç Salih Akyıldız , Küçükibrahimoğlu Ailesinin  yaklaşık 450 yıl önce Şanlıurfa dan çıkarak , Ülkenin çeşitli il ve ilçelerine dağıldığını belirterek :” Karadeniz bölgesindeki  ilk yerleşim yerimiz Arsin ilçesidir. Arsin ilçesindeki aile mensuplarımız Gürsoy  ve Memişoğlu soyadını aldılar. Of ta , Küçükibrahimoğlu ve Akyıldız ; Bayburt ta , Başkan ve Şanlıurfa da ise Küçük , Küçükoğlu ,Küçükler ve Akarslan olarak soyadı taşımaktadırlar “ dedi.

Küçükibrahimoğlu Arsin Dernek Başkanı  Hüseyin Gürsoy , tanışma ve kaynaşma yemeklerinin ilkinin Şanlıurfa da , 2.sinin Arsin de  ve 3.sünün de Of ta düzenlendiğini belirterek , gelecek yemeğin Bayburt ta düzenleneceğini söyledi.

Küçükibrahimoğlu Ailesinden yemeğe katılan Erol Gürsoy , yemeğin geleneksel hale getirildiğini ifade ederek :” Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara çok teşekkür ediyorum. Küçükibrahimoğlu Aile fertlerinin birlikteliği hepimizi mutlu etmektedir. Bu büyük Aile her türlü sosyal olayda birlikte hareket etme kararındadır “ şeklinde konuştu.

Küçükibrahimoğulları Derneğinin vermiş olduğu ve bütün  bürokrat ve 3 siyasilerin davetli olduğu iftar yemeğine   MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs ,MHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi ve İş Adamı Davut Çakiroğlu , Of-Hayrat Derneği Ankara Şubesi Başkanı İbrahim Çakır,MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Çakıroğlu,MHP Of Belediye Başkan Adayı Ali Çakıroğlu ,Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Cevahir Arsin'den Gürsoy ailesi,Urfa'dan aile bireyleri ,Bayburt'tan akraba ve hısımlar katıldılar.

İSRAİL E TEPKİ VARDI

Küçükibrahimoğlu ailesi adına Yıldırım Akyıldız , yemek organizatörlerini uyararak , İsrail'i protesto için Cola cola ve fanta türü içecekler masalardan toplatıldı. Akyıldız , İsrail mallarının alınmaması için de yemeğe katılanlara çağrıda bulundu.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 21.07.2014 02:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem yazıcı 2014-07-21 09:24:41

topu topu bu kadarmi,sayın küçükibrahimoğlu ailesi bekarlarinizi evlendi̇ri̇nde sayınız biraz artsın

Avatar
murat küçükibrahimoğlu 2014-07-21 20:41:05

sayın adem önemli olan nicelik değil niteliktir..ama yine de evlenmek de fayda var..

Avatar
adem yazıcı @murat küçükibrahimoğlu 2014-07-22 13:09:46

niteliğine kefilim de etrafında olan müzmin bekarları evlendirirseniz kaçan bereketde geri gelir

Avatar
murat küçükibrahimoğlu 2014-07-22 23:26:23

inşaanlah görürüz evlenmelerini ama ümit yok slm

banner90