banner102

Kupa İvyansporun

Trabzon'un Of ilçesinde her yıl RADYOOF tarafından düzenlenen 2. 28 Şubat Of un kurtuluş yıl dönümü özel kupası , Halı saha turnuvasına katılan kurum ve esnaflar 20 takım ile başlayıp gruplar halinde 1 ay süren karşılaşmalarda finale kalan İvyan Spor ve Osmanlı Pen arasında oynan maçta Şampiyon Takım İvyan Spor olurken 2. liği Osmanlıpen ve 3. lüğü MHP aldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2017 Cuma 17:23
Kupa İvyansporun
 Ödül töreninde Of Kaymakamı Eyüp Fırat , Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu , Of İlçe Emniyet Müdürü Tolga Er , Of İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan , Of İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel,  Ak Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu ve Mhp Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz katıldı.

Turnuvayı Organize edip her yıl düzenleyen Radyoof' un sahibi Serkan Kul, İvyanspor Temsilcisi Mehmet Er'e kupasını verirken, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'da sporculara plaketleri takdim etti.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat Konuşmasında, İlçemizde bu tür gençlik için yapılan ve spora dayalı her tür organizasyonlara destek vermeyi planladıklarını, ilçemizin spor anlamında zengin bir konuma sahip olduğunu dile getirerek, organizasyon düzenleyen Serkan Kul'a teşekkür etti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da Konuşmasında " ilçemize kazandırılan spor tesisleri ve yapılmakta olan projeler ile gençlik faaliyetlerini yürütebilecekleri spor zenginliğini arttırma gayreti içerisindeyiz .Bu tür organizasyonlara destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

Kupa ve plaket töreninin ardından İvyan Spor ilçe Genelinde kutlama gösterileri yaptı

Son Güncelleme: 24.03.2017 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90