banner102

Kur'an-ı güzel okuma yarışması

Peygamberimizin(S.A.V.) doğum yıl dönümü olan Mevlidi Nebi haftası Of’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Kasım 2018 Salı 22:07
Kur'an-ı güzel okuma yarışması

Pınaraltı Ortaokulu da hafta nedeniyle Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenledi. Kuran sınıfında yapılan yarışma heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan yarışmada Jüri üyeleri Serince Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Cerrah ve Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Celal Özdin yaptı.

Yarışmalar sonucunda kızlarda 8. Sınıf öğrencisi Kader Karabulut birinci, 7. Sınıf öğrencisi Kevser sağlam ikinci yine 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Sağlam üçüncü oldular. Erkekler kategorisinde 6. Sınıf öğrencileri Resul Yılmaz birinci, H. İbrahim uzun ikinci, 7. Sınıf öğrencisi Tekin Demircan üçüncü oldu. Yarışmalarda birinci olanlara 250’şer lira, ikinci olanlara 150’şer lira, üçüncü olanlara 100’er lira para ödülü verildi. 4 ve 5. olanlara kitap tüm katılanlara ise 5’er lira para ödülü ile ödüllendirilirken ödüller hayırsever bir vatandaş tarafından karşılandı.

Okul Müdürü Katip Er yarışma ile ilgili olarak, “ Böyle anlamlı ve güzel bir haftayı ruhuna uygun kutlamak istedik. Öğrencilerimiz hem okulda öğrendiklerini uygulasınlar hem de tatlı bir yarış içinde kendilerini geliştirsinler istedik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ödülleri karşılayan hayırseverimize öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. Jüri üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu tür yarışmaları inşallah dönem dönem sürdüreceğiz.” Diyerek duygularını ifade etti.

Son Güncelleme: 27.11.2018 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90