banner102

Liseli öğrencilere Moral Ziyareti

Of’ta eğitim ve öğretimde başarıyı artırmak için sık sık okul ziyaretleri gerçekleştiren Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu şimdi de Of İlçe Milli Eğitim bünyesindeki liseleri ziyaret ediyor. Ziyaretlerde 12. sınıf öğrencilerinin YGS hazırlıklarında onlara moral vermek ve bazı hatırlatmalarda bulunmak amaçlanıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Aralık 2015 Cuma 17:21
 Liseli öğrencilere Moral Ziyareti

12.Sınıf öğrencilerine yönelik Of genelinde yapılan YGS deneme sınav sonuçlarını değerlendirmek ve 13 Martta yapılacak YGS çalışmaları hakkında hatırlatmalarda bulunmak için liselere ziyaret gerçekleştiren Kabahasanoğlu ; “ Sevgili öğrenciler, bütün çabamız ülkemizin yarınları olan sizlerin daha mutlu ve başarılı olmanızı sağlamaktır. Bir düşünürümüzün dediği gibi, bir yılı düşünüyorsanız toprağa tohum atın, on yılı düşünüyorsanız fidan dikin, yüz yılı düşünüyorsanız insan yetiştirin, sözüne binaen biz de bu yolda sizleri çok önemsiyoruz. Ülkemizde eğitim adına güzel şeyler oluyor. Devletimiz; eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak için dünyadaki yenilikleri ülkemize getirip sizlerin hizmetine sunuyor. Bu teknolojik gelişmelerden biz faydalanıyoruz. Elimde gördüğünüz bu tabletler amacına uygun kullanıldığında bir velinimettir. Ben bunun sayesinde sizi ve öğretmenlerinizi sınavlardaki durumunuzu adım adım takip ediyorum. Bunu yaparken sizlerin kaydettiğiniz aşamayı görmek için yapıyorum.

Nobel Barış ödüllü bilim insanımız Aziz Sancar  geçen hafta ülkemize geldi. Basına yansıyan açıklamalarında; Türkiye’deki eğitimin geldiği nokta ile ilgili edindiği bilgilerden etkilendiğini ve  çok şaşırdığını, bu gerçekleri bilmesi halinde daha çok çalışıp bu ödülü almayı daha önce başarabileceğini ifade etti. Evet, şükürler olsun ki dünden bugüne çok şeyler değişti ülkemizde. Şimdi biz bu imkânlarla daha büyük başarılar yakalayabiliriz.  Bakanlığımız için dershanecilik anlayışı  bitmiştir. Artık yeni sistemde bakanlığımız soruları EBA sistemi üzerinden hazırlayacak.  Onun için EBA sisteminde bulunan tüm soruları çözmelisiniz.  Buradaki soru mantığını anlarsanız, öğrenirseniz, kazanımlara yönelik hazırlanan soruları çözersiniz başarılı olmamanız gibi bir neden yoktur.” diyerek öğrencilere düşüncelerini ifade etti.

İlçede yapılan YGS deneme sınavında okul birincisi öğrenciler Of İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından ödüllendirildi.

Son Güncelleme: 25.12.2015 17:24
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90