banner102

M. Hakan Terzioğlu İl Başkanlığına aday!

Ak Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu Of’ta görev süresinin sonuna yaklaşmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ve ilçe başkanlığında üç dönemi tamamladığını, görevi devredeceğini söyleyerek İl Başkanlığına da aday olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Eylül 2020 Salı 12:01
M. Hakan Terzioğlu İl Başkanlığına aday!

Ak Partide ilçe başkanlığı seçimleri devam ederken Terzioğlu hem ilçe başkanlığı ile ilgili süreci hem de Of ile ilgili yapılan ve yapılması gereken çalışmaları takip ediyor.

Çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan İçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu, çalışmalarının ilçede yaşanan doğal afet nedeniyle yoğunlaştığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

“Son bir aydır çalışmalarımızın yoğunluğu daha da artmış durumdadır. Malum olduğu üzere geçen ay Of ilçemizde büyük sel felaketi yaşadık. Bu sel felaketinde 1 vatandaşımız vefat etmiş 7 vatandaşımız yaralanmıştı. Bununla birlikte 68 mahallemizin 22’sinde büyük maddi hasar oluştu. İlk günden itibaren devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşlarımızın yanında olduk. İçişleri Bakanımız, Hazine ve Maliye Bakanımız, Ulaştırma bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız yanımızda oldular. Ne yapılması gerekirse yapacaklarını açıkladılar. Biz de gerekli raporlar hazırlayarak kendilerine verdik. İnşallah devletimiz vatandaşlarımızın tüm yaralarını saracaktır. İlçemizde yapılan ve yapılması gereken yatırımlarla ilgili Ankara ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu arada parti içi çalışmalarımız da devam ediyor. Üç dönem ilçe başkanlığımızı alnımızın akıyla tamamladık. Gönül huzuruyla yeni arkadaşlara bu görevi devredeceğiz. İlçe teamül seçimlerini tamamladık. Süreç devam ediyor. 17 Ekimde İlçe kongresini yapacağız inşallah. Partimiz için ilk günkü heyecanımızla çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin. Uzun yıllar Of gibi zor ve önemli bir ilçede partimizin başarılarını artırarak hizmet ettik. Partimizin oylarını  % 86’ya yükselttik. Bizden sonra seçilecek arkadaşımızın işi daha da zor olacak. Siyasetteki bu tecrübemizi partimizin diğer alanlarında da sürdürmek istiyorum. Onun için diyorum ki bu kutlu yolda şayet İl Başkanımız Sayın Haydar Revi aday olmayacaksa ben adayım diyorum. Bu sürecin partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. ”diyerek düşüncelerini ifade etti.

Son Güncelleme: 15.09.2020 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90