banner102

Mahalle sakinlerinin elektrik isyanı

Of’un Nabzı Medya ekibi olarak Of’un 68 mahallesinde yaptığımız araştırmaları bölüm bölüm sizlerle paylaşım yetkililere seslenerek çözüm için ön ayak olmaya çalışacağız. Bu anlamda en çok dillendirilen sorun Elektriklerin sıklıkla kesmesi oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Mart 2021 Pazartesi 18:00
Mahalle sakinlerinin elektrik isyanı

Elektrik tellerinin yaklaşık 30 yıllık olduğunu dillendirenler, yağmur yağsa hemen kesiyor diyenler, tellere kuş konsa elektrik kesiyor diye feryat edenler, öflesek kesiliyor diye dalga geçenlerin olduğu onlarca mahallede bu sorun devam ederken, bu konuda gereğini yapacak yetkililerin ilgisiz bahaneleri soruna daha fazla sorun katıyor.

Elemanlarımız yetersiz, imkanlarımız elverişli değil, maddi sıkıntılar var, salgın var, projelendirdik bekliyoruz, talimat bekliyoruz, bizim yapacak olduğumuz bir şey yok gibi bahaneleri işiten birçok mahalle sakini bu duruma feryat ederek, “Elektrik ödemelerini alırken ne imkanlar yetersiz oluyor, ne de eleman eksikliği oluyor. Sanki ücretsiz hizmet verirlermiş gibi bu bahaneleri bizlere sunmaları işi geçiştirmekten başka bir şey değildir. Altyapısı sorun olan yerlerde arızaları pansuman yaparak iş yaptıklarını zannediyorlar. Amaçları hizmet olsa teknolojinin zirve yaptığı bu zamanda bu konuda bu kadar sorunlu mahalle olmazdı.” Diyerek tepkilerini dillendirdiler.

Elektrik sorunlarından şikâyetçi olan bazı mahalleler şunlar oldu: Ağaçseven, Aşağıkışlacık, Bayırca, Cumapazarı, Çataldere, Dumlusu, Esenköy, Korucuk, Kumludere, Kiraz, Örtülü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90