banner102

Masa Tenisi Turnuvasının 1. Gerçekleştirildi

Of Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenmesi düşünülen 'Geleneksel Masa Tenisi turnuvası' nın 1. si, Of Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Haziran 2014 Salı 12:30
Masa Tenisi Turnuvasının 1. Gerçekleştirildi

Masa tenisi sporunu yaygınlaştırmak, çevre ilçelerden gelen katılımcıları kaynaştırmak ve bu sporun her yaşta uzun yıllar yapılabileceğini göstermek amacıyla bu turnuvanın düzenlendiğini söyleyen Of Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe turnuva öncesi kısa bir konuşma yaptı.

Gençler ve veteranlar olmak üzere iki kategoride düzenlenen ve 30 kişinin katıldığı müsabakalarda Gençlerde; Ahmet Bayraktar birinci, Mehmet Toker ikinci, Uğur Yalçın üçüncü oldu.

Veteranlarda ise; Dernekpazarı Akköse Kur’an Kursu öğreticisi Muharrem Uzun birinci, Celalettin Akçadoğan ikinci, Gürpınar İmam-Hatip Okul Müdürü Hızır Ayhan üçüncü oldu.

Turnuva sonunda katılımcılara teşekkür eden Of Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akcebe, turnuvaya yoğun bir ilginin olduğunu, centilmenlik, heyecan ve coşkunun eksik olmadığı bir geleneksel masa tenisi turnuvasını tamamladıklarını ifade etti.


Kaynak: Ofbulten

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.06.2014 14:54
Anahtar Kelimeler:
Kenan Akcebe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90