banner102

Maskeli Hırsızlar Marketi Soydu!

Of İrfanlı Mahallesi Yavuz Selim caddesinde bulunan küçük ölçekli markete gire maskeli 3 veya daha fazla hırsız marketi soyarak kayıplara karıştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Ağustos 2014 Pazar 12:20
Maskeli Hırsızlar Marketi Soydu!

İrfanlı Mahallesi (Kalyon mevkii) konutlar mevkiinde bulunan REMAR adlı markete gece saat 03.00 sıralarında giren maskeli hırsızlar, markette bulunan yaklaşık 7 bin TL lik sigara ve bozuk paraları çalarak kayıplara karıştı.

Kendilerinin tanınmaması için kafalarına maske geçiren hırsızlar, Marketin güvenlik kameralarındaki görüntülere göre üç kişi olduğu gözlemlendi.  Kameradaki görüntülere göre hırsızların soğukkanlı olması, bu alandaki profesyonelliklerini! ortaya koydu.

Sabah 07.00 sıralarında işyerini açmaya gelen işyeri sorumlusu S. Çelik, kapının kilidinin kırılarak açılmış olduğunu görünce, soyulduğunu fark etti. İşyerine giren Çelik, sadece sigara reyonun boş olduğu ve birde kasada bulunan ve sayısı tam net belli olmayan bir miktar bozuk paranın çalındığını gördü.

Emniyet birimlerinin olay yerine gelerek inceleme yapmasından sonra, yapılan hırsızlıkla ilgili soruşturma başlatıldı.       

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.08.2014 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rümüz of 2014-08-24 22:09:30

Sadece insanmi teknoji geliştirir.farelerda geliştirir. İşte kameraya karşi maske. Dikkat dikkat artık farelerda maske kullanıyor.

Avatar
g.a.a.k 2014-08-25 13:03:15

halbuki milli gelir 10.000 amerikan dolarını geçti.ddemekki bu hırsızlar zevk için çalıyor...

banner90