banner102

Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri

Of Ticaret Odası Meclis Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Nisan 2015 Çarşamba 12:01
Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri

10-11-12 Nisan 2015 tarihlerini kapsayan 21'inci Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri TOBB Sosyal Tesisler ve TOBB ETÜ’de yapılan çalışmalarla tamamlandı. Seminerin açılış konuşmasını yapan TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, Türkiye genelindeki oda ve borsaların meclis üyeleri için başlattıkları bilgilendirme seminerlerinin herkes için önemli kazanımlar sağlayacağını dile getirdi.​

Meclis üyelerinin il ve ilçelerinde kanaat önderi konumunda olduğunu ifade eden Saraçöz, yapılan bilgilendirme seminerleri ile TOBB’un, oda ve borsaların faaliyetleri hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığını aynı zamanda girişimcilerin faydalanabileceği imkânlar konusunda doyurucu bilgiler verildiğini anlattı.

Üç gün süren program boyunca TOBB Hizmet Binası, Kurumsal Yapısı ve yine TOBB ETÜ Hastanesi ile Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Kampus ve Sosyal alanlarının da tanıtım ve ziyaretleri gerçekleştirildi.

Seminere Of Ticaret Odası Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü , Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral , Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Şen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarından Bayram Şefik Çakıroğlu ve Ali Sarıalioğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Cengiz Bulut, Meclis Üyelerinden  Sabahattin Ağırman, Servet Şen, Faruk Aktaş, Ergün Sümer, Bülent Reisoğlu, Kenan Öztürk, Mehmet(Celal) Kalemci ve Genel Sekreter Murat Zırıh katıldı.

Yoğun bir programda gerçekleşen seminerde TOBB’un kurumsal yapısını ve hizmetlerini Mücahit Sarıtaş, TOBB'nin iştiraklerinden Kredi Garanti Fonu' nu  Genel Müdür Hikmet Kuraz, Gümrük Ticaret İşletmelerini(GTİ) Genel Müdür Ömür Gebeş, KOBİ Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KOBİ A.Ş.)yi Genel Müdür Süleyman Yılmaz anlattılar.

Ayrıca TEPAV Uzmanı Ozan Acar Türkiye Ekonomisindeki Dönüşüm ve TEPAV,

Tetkik Hakimi Fatih Karataş Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk, Uzman Yasin Ekmen Ticari Uyuşmazlıklarda Tahkim, Yrd. Doç. Dr. Burak Bilgehan Özpek Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği Doç.Dr.  Demet Varoğlu İşletme ve Yönetim Fonksiyonları Doç. Dr. Atılım Murat Finansal Yönetim Samet Çelik E-Ticaret ve Sosyal Medya İhsan Ataöv  Protokol ve Nezaket  Kuralları Özlem Yurdanur Özgenç  Etkin İletişim Becerileri Özlem Yurdanur Özgenç Etkin Yönetim Becerileri Şefik Ergönül  İhracatta 5N1K gibi yönetsel ve kişisel gelişime dair konularda sunum yaptılar. Program Ahmet Şerif İzgören'in  "AT ŞU ADIMI" konulu sunumuyla sona erdi.

Programla ilgili açıklama yapan Of Ticaret Odası Başkanı Erdal Saral, 3 günlük yoğun bir eğitim programına katıldıklarını ve eğitimlerin oldukça faydalı geçtiğini belirterek, "Alınan  eğitimleri üyelerimiz ile paylaşıp  en yüksek  faydayı elde etmeyi düşünüyoruz. Artık sonuna gelinen ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarihinde bir ilk olan bu eğitim projesi ile Türkiye'deki tüm Oda ve Borsa meclis üyeleri bu eğitimleri almış olacak ve proje başarı ile tamamlanmış olacaktır. Bu vesile ile projede emeği geçen herkese ve mazeret göstermeyerek  eğitime katılan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.04.2015 12:19
Anahtar Kelimeler:
Erdal SaralMurat Zırıh
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90