banner102

Medya Derneği'nden Anlamlı Program!

Of Medya Derneği üyeleri 10 Ocak Çalışanlar gününde Of Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile bir araya geldiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2016 Salı 15:28
Medya Derneği'nden Anlamlı Program!

Of Medya Derneği tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışanlar Günü etkinliğinde Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu dernek üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya gelerek karşılıklı sohbet ettiler.

Yemeğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Dernek Başkan Yüksel Yaşar, Başkan Yardımcıları Ahmet Muratoğlu ve Ömer Alkan, Dernek Üyeleri Harun Yılmaz, İzzet Keleş, Mustafa Yaşar, Fahri Hacıcaferoğlu, İmdat Osmanoğlu, Recep Arslan, Murat Gözütok, Hamit Küçükakyüz, Serkan Kul ve Yusuf Yaşar katıldı.

10 Ocak’ın hem Çalışan Gazeteciler hem de İdareciler Günü olduğunu ifade eden Başkan Yaşar; “İki anlamlı gün, 10 Ocak’ta buluştu. Biz de bu anlama anlam katmak adına medya çalışanlarımızı Of’taki idarenin başı olan Sayın Kaymakamımızla ve Sayın Belediye Başkanımızla buluşturalım istedik. Davetimize icabet edip bu önemli gecede bizlerle birlikte oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Amacımız; fikir üreten, şehrimizin sorunlarına çözüm üreten ve geleceğine katkı sunan gazeteciler olmaktır. Şehrimizin geleceği adına mesai harcayan Sayın Kaymakamımızla ve Sayın Belediye Başkanımızla fikir alış verişi ile yapılan çalışmalar ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi alış verişinde bulunma anlamında keyifli bir akşam oldu. Gecemize katılan tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu yaptıkları selamlama konuşmalarının ardından medya çalışanlarıyla sohbet ederek sorularını cevaplandırdılar.

Son Güncelleme: 12.01.2016 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90