banner102

Mekke’nin Fethinin 1391. yıl dönümü Of’ta kutlandı

Anadolu Gençlik Derneği tüm Türkiye’de il ve birçok ilçede gerçekleştirdiği Mekke’nin Fethi’nin 1391. Yıl dönümünü Of İlçesinde de kutladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ocak 2022 Cumartesi 20:41
Mekke’nin Fethinin 1391. yıl dönümü Of’ta kutlandı

Of Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen Fetih Kutlamasına konuşmacı olarak RTE Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Adem Sadoğlu katıldı. Programa Zehra Hatun Kur’an Kursu hocası Yusuf Haşıl hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından AGD Of İlçe Başkanı Süleyman Ayazoğlu gecenin önemi ve AGD’nin hedefi konusunda açılış konuşması yaptı.

Programa ezgileri ile renk katan AGD Of İlçe Kaşif Grubu öğrencileri ve Zekerya Ayaz’ın ezgileri sonrasında günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan Öğretim Görevlisi Adem Sadoğlu, fethin başlangıcının nefsin, şeytanın ve bütün tağuti düzenlerin hepsine hayır diyerek başlayacağını söyledi.

FETİH BATILI REDDETMEKLE BAŞLAR

Hicret ile başlayan Fethin çilesiz olmayacağını söyleyen Adem Sadoğlu, “Fetih ilk olarak kalplerdeki bütün şer düzenlerin reddedilmesi ve Hak düzenin yeryüzüne hakim olması için mücadele etmekle başlar. Bunun için hepimiz Yüce Rabbimize gerçek manada kul olmak için gayret edecek ve batıl olan bütün düzenlere karşı da mücadele etmeye çalışacak. Bu gayreti yaptığımız zaman fethin gerçekleştiğine şahit olacağız. “ dedi.

ÇOCUKLARIMIZA DEĞİL, SİYONİZM VE ONUN İŞBİRLİKÇİLERİNE KIZIN

Çocuklarımıza kızmayın diyen Sadoğlu, “Yanlışlar içinde yüzen çocuklarımıza kızmayın. Kızacak birisi varsa o da bu çocuklarımızı şer düzene mahkum eden bu şer düzen ile bu batıl düzenin savunuculuğunu yapanlara kızın. Aynı şekilde gençlere kızmayın. Bu gençleri batıl düzenin kucağına iten Siyonizm ve onun işbirlikçilerine kızın.” diyerek kurtuluşumuzun için bu davaya mallarımız ve canlarımız ile sahip çıkmamız gerektiğini söyledi.

İZZET VE ŞEREF SADECE ALLAH’IN YANINDADIR

Bize yokuşu ve aşağıyı gösterip düz yolu kapattılar, diyen Sadoğlu,”Maalesef bizlere hep yanlışları gösterip doğruyu gizlediler. 10 yanlışı gösterip bunlardan birini seçmemizi istediler. Oysa yanlışın arasından seçim yapmak zorunda değiliz. Biz hak yolda gitmek için mücadele etmek zorundayız. “ diyerek izzet ve şerefin sadece Allah’ın yanında yer aldığını ifade etti.

Fetih programına Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Hayrat İlçe Başkanı Süleyman Baş, Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Var, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Memursen Of İlçe Temsilcisi Yüksel Yaşar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90