banner102

Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim okulundan kutlu doğum heyecanı

Kutlu doğum haftası münasebetiyle Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim Okulu Of belediye konferans salonunda Kutlu doğum etkinliği gerçekleştirdi.

19 Nisan 2011 Salı 12:25
Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim okulundan kutlu doğum heyecanı

Program istiklal marşŸı ve Selman EBREN’in Kur’an-ı Kerim okunması ile başŸladı. Daha sonra açılışŸ konuşŸmasını Mikdat SarıalioğŸlu İlköğŸretim Okulu Müdürü Koray U܇AR yaptı.

KonuşŸmasında, Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) güzel ahlakına değŸinen U܇AR, şŸunları söyledi; Kur’an-ı Kerim’in ilk inen ayetlerinden biri olan kelam Süresinin 4. Ayeti,  Sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) güzel ahlakını bildiriyor.  Allah (cc) Kur’an-ı Kerim’de O’nun Peygamberlikten öncede güzel ahlaklı olduğŸunu bize bildiriyor.  O’nun Ahlakı muazzam ve muhteşŸem bir ahlaktı.

Günümüzde kitabı, imanı bilen insanlarda bırakın güzel ahlakı sıradan bir ahlak dahi olmaması neyi ifade eder? Bizler kendi aramızda, insanı münasebetlerde dahi Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) güzel ahlakını örnek alamıyoruz. Aile içi, trafik, ticaret vb. ortamlardaki sorunlarımızın temeli ahlaki eksikliğŸimizdir, dedi.

AçılışŸ konuşŸmasından sonra oku öğŸrencileri tarafından Sevgili peygamberimize (S.A.V.) hitaben, şŸiir, yazı, naat, mektup ve ilahiler söylediler. Ayrıca Furkan BAşžTAN ve Semanur ARAS adlı iki öğŸrenci, Hadisler geçidini sundu.
 
* Videolar için tıklayınız... Hazırlanıyor...
Mikdat SarıalioğŸlu İlköğŸretim Müdürü Koray U܇AR


DiğŸer Videolar ....

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90