banner102

Millet Bahçesini Beddua Bahçesine Çevirmeyelim

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Millet Bahçesi yapılacak olan Yalı Caddesi, Orta Sokak ve Cumhuriyet Caddesindeki esnafları ziyaret edip görüşlerini aldılar. Yaptıkları ziyareti değerlendiren İlçe Başkanı Ayaz, ‘Millet bahçesini beddua bahçesine çevirmeyelim’ dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Şubat 2021 Cuma 23:00
Millet Bahçesini Beddua Bahçesine Çevirmeyelim

Yaptıkları ziyareti değerlendiren Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz şu açıklamayı yaptı:

“Of'umuz Türkiye'nin En önemli ilçelerinden bir tanesi Âlimler şehri olan, yüzlerce ALLAH dostu yetiştirerek maneviyatı ile tanınmış bulunmaktadır. Her Alimin olduğu yerde Zalimin olması gayet normaldir.

Hali hazırda üç bakanı, onlarca milletvekili, yüzlerce bürokratı var olmasına rağmen OF'ta 21. yüzyılda zalimlik var, zülüm var, haksızlık var.

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı olarak Millet Bahçesi adı altında yıllardan beri biriktirdikleri ekmek tekneleri yıkılmak istenen çok değerli esnafımızı ziyaret ettik. Ortada olan haksızlık karşısında şeytan olmamak için bizzat çok değerli esnafımızın nabzını yerinde tutarak kiracı olan esnafımızın ne tür bir mağduriyet yaşayabileceğini, aynı şekilde mal sahibi olan vatandaşlarımızın nasıl mağdur edildiğine bizzat şahit olarak dükkân dükkân notumuzu alarak % 89 çok değerli esnaf ve vatandaşlarımızın mağdur edildiğine şahit olduk.

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı olarak Üst Yönetimimiz, Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız, 68 Mahalle Başkanı ve yardımcıları ile, 130 baş müşahitlerimizle yaklaşık 2 bine yakın üyelerimizle Mağdur edilmek istenen çok değerli esnaf ve vatandaşlarımızın sadece seçim zamanı değil, geçim zamanında yanlarında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla sunuyorum.”

Son Güncelleme: 06.02.2021 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90