banner102

Milli Eğitim personeli iftarda buluştu

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün personeliyle her yıl düzenlemiş olduğu “Geleneksel Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli İftar Yemeği” geleneği bu yıl da sürdürüldü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Mayıs 2019 Perşembe 13:57
Milli Eğitim personeli iftarda buluştu

Çeşitli vesilelerle bir araya gelen Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli busayede dayanışma ve kaynaşma ruhunu pekiştiriyor. Of Sahil Has Bahçe tesislerinde yapılan iftar yemeği Of Milli Eğitim Personeli için bir soluklanma ve rahatlama imkanı sundu. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu´nun tertiplediği iftar yemeğinde Müdür İdris Kabahasanoğlu kısa bir selamlama konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında, "Ramazan’ın son günlerine gelmiş bulunuyoruz. Rabbim oruçlarınızı, sadakalarınızı kabul etsin. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Şükürler olsun ki biz de birlik ve beraberlik içerisinde, gayretle çalışan bir kurumuz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, çalışma arzumuzu bozmasın. İftarımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yaklaşan bayramınızı tebrik ediyor, nice ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı Rabbimden diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Akşam ezanının okunmasıyla iftarını açan Of İlçe Milli Eğitim personeli iftar yemeğinde kendilerini buluşturduğu içinİlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür ettiler. Geleneksel Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli İftar Yemeği” Şube Müdürleri Numan Turan ve Süleyman Bedir de katıldı.


Son Güncelleme: 30.05.2019 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90