banner102

Milli Görüş Camiasının acı günü!

Milli Görüş Camiasının sevilen ve sayılan isimlerinden bir önceki Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu geçirdiği kalp krizi vesilesi ile vefat etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Kasım 2020 Cumartesi 16:02
Milli Görüş Camiasının acı günü!

Of’un Saraçlı Mahalle sakinlerinden ve Refah, Fazilet ve Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı yapmış olan M.Celal Vahapoğlu (65) bugün (21 Kasım Cumartesi) geçirdiği kalp krizi sonucu dünya hayatına gözlerini yumdu.

Geçirmiş olduğu rahatsızlıklara rağmen Milli Görüş davası için çalışmalarına ara vermeyen Vahapoğlu son nefesini Saadet Partisi Trabzon İl Disiplin Kurulu Üyesi görevindeyken verdi.

M.Celal Vahapoğlu’nun cenazesi yarın (22 Kasım 2020 Pazar) saat 15.00 da Of Çarşıbaşı Camiinde kılınarak Saraçlı Mahallesinde (Halman) aile mezarlığına defnedilecektir.

Of’un Nabzı Medya ailesi olarak kendisine Yüce Rabbimizden Rahmet, Milli Görüş camiasına ve tüm sevenlerine Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.11.2020 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut POLAT Elazığ 2020-11-22 15:16:01

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Sizi Allah için seviyorduk. Allah ebedi alemde ebedi saadet nasip etsin.

banner90