banner102

Milli Görüş Gençliği Eğitimlere devam ediyor

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyeleri, İlçe Gençlik Başkanı Murat Gözütok'un evinde 2015 yılının ilk ev sohbetini gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Ocak 2015 Pazar 00:41
Milli Görüş Gençliği Eğitimlere devam ediyor
Eğitim sohbetini Kemal Korkmaz hocanın verdiği 'Ev sohbetleri' programına 27 genç üye iştirak etti.

Nasıl bir Müslüman olunması gerektiği konusunda bilgi veren Kemal Korkmaz hoca, Milli Görüş'ün hangi amaçla bu ismi aldığını ve isminin ne anlama geldiği konusunda da çok önemli bilgiler verdi.

Yeryüzüne huzurun, barışın, gerçek adaletin ve gerçek İslam'ın gelmesi için çalışan bir insan topluluğunun adı Milli Görüş'tür diyen Korkmaz hoca, Yeryüzüne Hakkın hakim olması için bu teşkilatın Müslümanlığı gereği gibi yaşayarak İslam'ın dışında hiçbir inanışı, otoriteyi ve sistemi kabul etmemesi gerektiğini söyledi.

İslam'ın yaşamın her alanına karışan ve hiçbir alanda eksiklik bırakmayan bir din olduğunun altını çizen Korkmaz hoca, "İslam'ın dışında bir çıkar yol arayan, ancak ve ancak kendi cehennemini arayan insan olur. Bunun içindir ki İslam'ın dışında hiçbir yol doğruya ulaşmaz." dedi. 

Sohbetinde basın konusuna da değinen Korkmaz hoca, "Günümüz gençliği medya kanalı ile batılın kölesi haline getiriliyor. Bunun için Müslümanlar olarak Hakkın yanında yer alan ve onu açık açık savunan bir medya kanalından bezlenmemiz gerekiyor. Bu kanal da bu güne kadar çizgisinden sapmadan gelen Milli Gazete'dir. "diyerek batılın kuyusuna su taşıyan medyadan uzak durulmasını önerdi.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.01.2015 18:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ufuk Akyüz 2015-01-04 01:19:19

Feysbuk adresinize yazdığım yorum; İkna odalarına ne kadar da benziyor.. Çok iki yüzlüsünüz.

Eleştirel yorumlar yazdığım için sayfadan uzaklaştırdınız beni öyle mi? Bu şekilde mi hakikatı anlatacaksınız insanlara? Sizlerin en çok zalimlikten dem vurup aslında ne kadar zalim olduğunuzu kanıtladı bana bu yaptığınız.

Avatar
Kenan Bilgin @Ufuk Akyüz 2015-01-04 02:02:26

Ufuk bey,
Önce Hakikat nedir diye bir araştır.. Bak bakalım hakikat senin bidldiğin ve abuk subuk yorum yazdıkların mıdır yoksa Milli Görüş gençliğinin dinledikleri midir?
Bak kardeş sen çalıştığın işyerinde sürekli abuk subuk konuşan, senin düşüncene ve işine aykırı iş yapan bir elemanı ne kadar saklayabilirsin?
Önce bunu düşün sonra yorumunu bir incele.
Şunu da bir zahmet düşün;
Dünyaya geliş gayene uygun bir yaşantın var mı, varsa bu yaşantına göre mi konuşuyorsun?

Avatar
Ufuk Akyüz 2015-01-04 11:15:07

Ben kimsenin elemanı/kölesi değilim. Evet bu gençlerin dinlediği hakikat değil tamamen hikaye, inandığınız kitabı anladığı dilde okutmayan mankibelerle insanların beynini uyuşturan bir yapısınız. Bana kendinizi anlatmayın bende bunun içindeydim. Ben ki oyumu yıllarca sadet partisine verdim, şimdi iyi ki kazanamamışsınız diye düşünüyorum yoksa zalimlikte/bağnazlıkta/yobazlıkta sizin elinize kimse su dökemez.

Avatar
Asım Kurt 2015-01-04 18:15:25

"Asımın nesli diyordumya nesilmiş gerçek"

Helal olsun. İşte budur. Genç adam dediğin önümde arkamda sağımda solumda kim var? demeden Hak için ayağa kalkan adamdır.

Avatar
Ersin Yıldız 2015-01-04 18:16:45

Helal olsun. İşte budur. Genç adam dediğin önümde arkamda sağımda solumda kim var? demeden Hak için ayağa kalkan adamdır.

Avatar
Ahmet muratoğlu 2015-01-04 18:52:24

Selamun Aleykum Ufuk Akyüz Kardeşim Of'un nabzı Facebook sayfasından yorumlarını silip engelleyen benim.
Yazdığın tüm yorumların tamamı milli görüş haberleriyle alakalı,hiçbir yorumun haberle alakalı değildi tüm milli görüşçüleri içine katan hakaret Aşağılama,iftira v.b yorumlarda bulundun.sana birebir ulaşmayı düşündüm yanına gelmeyide düşündüm,en son kuran ziyafeti haberine yazdığın yorumdan sonra sen Yargısız infazını yaptın tüm milli görüşçüleri astın.Biz Of'un nabzı olarak tarafsız değil hakkın tarafındayız sloganımızla yola çıktık.Biz milli görüşçüyüz Elhamdulillah,her türlü eleştiri yorumlarını onayladık hatta hakaretlere bile sesimiz çıkmadı kendi tabanımızdan tepkiler aldık sırf işinize gelmeyen Yorumları yayınlamıyorsunuz eleştirisine tabi tutulmamak için.Sayın kardeşim kusura bakma ama sen iyi niyetli değilsin.tahminim milli görüşçü arkadaşların,akrabaların,çok samimi olduğun kişiler vardır yazdığın yorumlar onlarıda kapsıyor.Senin bu düşmanca tavrının sebebini merak ediyorum istersen bi çay ısmarlamak isterim.Saygılarımla...

Avatar
Faruk Keleş @Ufuk Akyüz 2015-01-04 20:07:43

Ufuk kardeş,
Yazdığın yorumların arkasında duruyorsan şuna net cevap ver;
Eğitim alan gençlerin hikaye diye nitelendirdiğin konuyu dinledin mi?
Yazılanlardan esinleniyorsan bir paragrafını veya cümlesini yaz ve de ki bu hikayedir.
Yoksa kusura bakma ama inan cevap yazılmaya değer bir yorum yazmıyorsun.

Avatar
emre 2015-01-05 09:45:46

bence çok güzel iş yapıyorlar. milli görüşçü gençlerin iyi bir eğitime ihtiyaçları var. sakın durmayın devam edin.

banner90