banner102

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARINDAN OF ÇIKARMASI

Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayları Of Teşkilatının ilçe divan toplantısına katılarak gündemi değerlendirdiler. Yapılan ilçe divan sonrası ekipler halinde Of esnafını dolaşarak Milli İttifak'a destek istediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mayıs 2015 Cumartesi 00:29
MİLLİ İTTİFAK ADAYLARINDAN OF ÇIKARMASI
Yapılan esnaf ziyareti öncesi Of İlçe Teşkilatının İlçe Divan toplantısında konuşma yapan Saadet Partisi GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, ülkemizin hızla çıkmaza sürüklendiğini ve bu şekilde giderse bölünüp parçalanmaya kadar gidebileceğini söyleyerek bu gidişata dur diyecek tek adresin Milli İttifak olduğunu iddia etti.

Konuşmasında ülkede işleyen sisteme de değinen Düzenli, "Ülkemizde maalesef bozuk bir sistem hüküm sürmektedir. Bunun içindir ki her geçen gün kötüye gidiyoruz.  Vatandaşlarımız borç batağına sağlanmış ve bu bataklıkta Allah (cc) korusun maneviyatlarını da kaybedecekler. Bunun için bu sistemin kökten değişmesi lazım. Bunu yapacak olanda Milli İttifaktır." dedi.

Toplantının devamında Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayı Muhiddin Hamdi Yıldırım kürsüye çıkarak Milli İttifak'ın başarısı için yapılması gerekenleri partililerle paylaştı. Yıldırım, çalınmadık kapı bırakılmaması gerektiğini söyleyerek, "Bizim davamız Hak davadır. Biz particilik oyunu oynamıyoruz. Bizim gayemiz yeryüzüne Hakkın hakim olması derdidir. Bu dert ile gittiğimiz yolda partimiz sadece bir araçtır. Bundan dolayı yaptığımız işimizi ve diğer insanlara yapacağımız tebliğleri bu anlayış ile yapmalıyız. " dedi.

Yıldırım, "Biz bütün insanlığın saadetini istiyoruz. Yaptığımız bütün çalışmalarda bunun içidir. Biz ülkemizin bölünmemesini, huzur ve saadet içerisinde müreffeh bir yaşantı ile bütün vatandaşlarımızın yaşamasını istiyoruz. Bundan dolayı hangi partili olursa olsun bütün vatandaşlarımızın bu düşüncede olduğuna inanıyoruz.  Bunun için bizler Milli İttifak kurup kardeşliği milletimizin önüne koyduk. Şimdi sıra vatandaşlarımızda. İnşAllah 7 Haziran günü bu vatanımızın bölünmesini istemeyenler Milli İttifak'a destek vererek ülkemizi ve vatandaşlarımızı huzura kavuşturacaklarıdır." diyerek maneviyatın beşiği olan Ofluların bu sese kulak vereceğini söyledi.

İlçe divan toplantısında sonra ekipler halinde esnafları ziyaret eden Milletvekili adayları, her girdikleri işyerinde güler yüzle karşılandılar.  Sokakta her gördükleri insanla selamlaşarak Milli İttifak'ın yapacaklarını anlatan adaylar, kendilerine anlattıkları karşısında hak vermeyen vatandaşın olmadığını söylediler.

Kalabalık heyet halinde Of esnafını dolaşan Milli İttifak adayları, Cuma namazını Of Çarşıbaşı Camiinde kılarak esnaf ziyaretine devam ettiler.

  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.05.2015 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nurettin kaptanoğlu 2015-05-02 13:01:45

ilk kez saadete oy vermeyeceğim .fettullahın tuzağına düşüp rahmetli Erbakan hocayada davaya da ihanet içine girdiler.fatih erbakan bile dışlandı kamalak fetoşun kuklası olmuş.

Avatar
metin 2015-05-02 16:20:05

Bu ittifak umutların yeşermesi için, yeniden büyük Türkiye için seçin zaferine dönüşür inşallah

Avatar
cevdet aydın 2015-05-04 11:40:59

Bedava daire almak istemiyoruz çok günah ve haram yemek istemiyoruz.

Avatar
Nurettin 2015-05-05 11:58:02

Aynen Katılıyorum gecen gün habertürk de Fatih Erbakan'ı izledim yazık kamalak Fatih Erbakan aday gösdersen ne kaybedersin barajimi alacaksın bırakın şimdi partiden ayrılanları nedeni ortaya çıktı sattınız bu davayı kamalak

Avatar
emre 2015-05-11 17:57:04

Kamalak mamalak anlamam ben. bu kervan bitti yürümez artık. Kamalak dediğiniz adam benim üniversiteden hocamdır. çokta iyi değildir. sırf prof diye tercih edilmiştir. bu davanın kökünden de gelmemektedir. Gidin Ankara da parti genel merkezinde ihtiyarlara birer oda verilmiş akşama kadar orada vakit geçiriyorlar. İşin mutfağından gelenler de bitmiş ve olayın farkındalar. Çok değil en fazla 10 yıl içinde bu parti kendiliğinden kapanır. Kendileri zamanında partiyi gençleştirmeyi beceremediler şimdi pişmanlığını sürüyorlar. Hiç biride birbirine gerçekleri anlatamıyor. Yazık olan seçmenlerine oluyor.

Avatar
Faruk Keleş @emre 2015-05-12 21:36:04

Emre kardeş gerçekten de %100 iftira atıyorsun. Hocanmış senin, kardeşim sen kendini tanıyamamışsın ki hocanı tanıyasın. Prof dediğin adam iki alanda prof ve bir alanda da docent tir. Ayrıca Hafızdır. Türkiye de bir tane daha örneğini göster sende özür dileyeyim.
Evet hatiplik ayrı bir meziyet ve Sayın Kamalak'ın hatipliği iyi değil, fakat Başbakan olmak için hatiplik değil yolu düzgün olması lazım. Bilgisi tecrübesi iyi olması lazım. Ahlakı, erdemliği bilgisi iyi olması lazım.
Üniversite okumuşsunuz ama maalesef kör bitirmişsiniz.

banner90