banner102

Milli Şairimiz Mehmet Akif ölümünün 83. yılında anıldı

26 Aralık 1936 tarihinde vefat eden İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ölümünün 83. yılında Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde düzenlenen programla anıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Aralık 2019 Cuma 17:53
Milli Şairimiz Mehmet Akif ölümünün 83. yılında anıldı
Milli Şairimiz Akif’i anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından Mehmet Akif’in, tüm vatan ve millet için mücadele etmiş ve ahirete irtihal etmişlerin ruhu için Kuranı Kerim okundu. Program Mehmet Akif’in hayatını anlatan video sunumuyla devam etti. Video sunumunun akabinde öğrenciler Akif’in en çok sevilen şiirlerinden okudular. Şiir sunumunu Akif’in hayatından kesitlerin yer aldığı tek kişilik tiyatro gösterisi ile anma programı sona erdi.

Resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından takdim edildi. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programa Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Numan Turan, Süleyman Bedir,  Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, Of İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Of YURTKUR Müdürü Ali Tarakçı, Ak Parti Of İlçe Başkan Yardımcısı BilalDurmuş, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Son Güncelleme: 27.12.2019 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90