banner102

Minik Muhammet Hayata Gözlerini Yumdu

Defalarca aynı türde kazaların yaşandığı Of İrfanlı Mahallesi Çaykara karayolu üzeri yaya geçidi ışıklarında meydana galen kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki Muhammet Keleş hayata gözlerini yumdu.

01 Eylül 2015 Salı 18:53
Minik Muhammet Hayata Gözlerini Yumdu
Yaya geçidinden karşıya geçerken bir aracın çarpması sonucu yaralı olarak Trabzon KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılan Muhammet Keleş 45 gündür yoğun bakımda uyutuluyordu.

Bugün sabah 6 sularında kalbi duran Muhammet'e 25 dakika boyunca yapılan müdahale sonucunda tekrar hayata tutundu. Ancak küçük Muhammet'in minik kalbi akşam 6'ya kadar dayanabildi ve hayata gözlerini yumdu.

Muhammet'in cenaze namazının yarın Of Büyük Camii'nde kılınması beklenirken henüz saati netleşmedi.

Küçük Muhammet'in cezanesi 02 Eylül Çarşamba günü ikindi namazına müteakiben Of Çarşıbaşı Caamiinde kılınarak aile mezarlığına defnedild.

Cenaze merasimine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ohan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Ere Arlan, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kurluşları Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş kaltıldı. 

Of'un Nabzı Medye Ekibi olarak Mücahit kardeşimiz Muhammet'e Allah Zülcelal ve Tagades Hazretlerinden Rahmet, tüm sevenlerine de Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.

Son Güncelleme: 05.09.2015 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat kucukibrahimoglu 2015-09-02 08:52:27

Allah rahmet edsin geriye kalan ailesine sabırlar versin çok üzüldüm.

banner90