banner102

Miniklere hoş geldin ziyareti

2018-2019 eğitim- öğretim yılı ilkokul birinci sınıfa giden öğrenciler için erken başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Eylül 2018 Çarşamba 19:13
Miniklere hoş geldin ziyareti

Ülkemizde Milli Eğitim Bakanlığı okullarda ilkokula yeni başlayan öğrencilere okula uyum sağlamaları amacıyla  “uyumluluk eğitimi” veriyor. Bu kapsamda birinci sınıfa başlayan öğrenciler okulda velileriyle gidip gelerek okula uyumlu hale getiriliyor. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  “uyumluluk eğitimine”  başlayan miniklere hoş geldin ziyaretinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu elinde çikolatayla sınıfları ziyaret edip öğrencilere hoş geldiniz diyerek güzel dilek ve temennilerde bulundu. İdris Kabahasanoğlu öğrencilere yaptığı kısa konuşmada, ” Sevgili çocuklar, hepiniz yeni yuvanıza hoş geldiniz. Bakanlığımızın başlatmış olduğu “uyumluluk eğitimi” ile okula yeni başlayan siz minik yavrularımız,bir hafta boyunca okulu ve çevreyi tanıyarak okulların açılmasıyla tam anlamıyla hazır olacağınıza inanıyorum. Biz sizlerin yanınızda olduğumuzu belirtmek, sizlerin ülkemizin geleceği olduğunu ifade etmek, sizlere hoş geldin demek, için sizleri ziyaret etmek istedik. Velilerimizin de burada sizler için nöbet tutmaları sizlere verdiği değeri ifade ediyor.Biz inanıyoruz ki; okul, veli, öğrenci bir olursa muhakkak başarı olur. Siz değerli velilerimizi bu ilgi ve alakası nedeniyle kutluyorum. Yeni eğitim ve öğretim yılımız kazasız, belasız, başarılarla geçmesini diliyorum.

Son Güncelleme: 12.09.2018 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90