banner102

MİSAFİRLERDEN ANZER ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Ortadoğudaki Bahreyn, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Dubai, Katar, Umman ve Filistin’den ülkemize gelen misafirler alışverişlerde doğal ürünleri tercih ediyor. Ortadoğu’dan gelen misafirlerin en çok ilgi gösterdiği ürün ise Anzer Kooperatifi Mühürlü Anzer Çicek Balı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Şubat 2022 Perşembe 16:58
MİSAFİRLERDEN ANZER ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Yeşil ve mavinin bir arada bulunduğu, Uzungöl, Ayder, Yaylalar gibi eşsiz doğa manzaraları ve kültür yerleri ile Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden olan Doğu Karadeniz’e gelen Ortadoğulu misafirler, doğal ürünleri tercih ediyor. Bitkimix Uğur Nar Doğal-Yöresel Ürünler ve Kozmetik Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve İşletme Müdürü Ali Rıza Köroğlu tarafından yapılan açıklamada, Uzungöl, Ayder, Rize, Artvin ve bölgedeki diğer doğal ve turistik yerlere ziyarete giderken, Bitkimix Alışveriş Merkezimize uğrayan Ortadoğulu misafirler, Anzer Kooperatifi Mühürlü Anzer Çicek Balı, Saf Kestane Balı, Doğal Yayla Çiçek Balı, Türk Lokumu, Türk Kahvesi, Doğal  Çaylar, doğal sabun ve kozmetik çeşitleri gibi, katkı içermeyen, doğal-yöresel ürünleri tercih ettiklerine vurgu yapıldı.

Bitkimix Alışveriş Merkezi olarak, Rize S. S. Anzer Ballı köy 2 Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Resmi satış yeri anlaşması yaptıklarını ve Anzer Kooperatifinin ürünlerini resmi olarak sattıklarını ifade eden Köroğlu, Trabzon-Rize Devlet Karayolu, Of ilçe girişinde bulunan Bitkimix Doğal Ürünler Alışveriş Merkezinin, yerli kültür turları ve yabancı misafirler için, İngilizce ve Arapça bilen personel ve  zengin ürün yelpazesi ile Turizm sezonuna hazır olduklarını ifade etti.

Anzer Balı, Ülkemizde Rize İkizdere Anzer Yaylasında, bilim insanlarınca yapılan araştırmalar sonucu kesinleşen, 500 çeşit kır çiçek florası ve bunların içinde 100'e yakın endemik çiçek türü sadece Anzerde bulunan çiçeklerden arıların topladığı doğal, katkısız, Dünyaca Meşhur şifa kaynağı bal olarak bilinmektedir.

Son Güncelleme: 07.02.2022 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90