banner102

Müdür Aktaş Of’ta DY Kurslarını ziyaret etti

Okulların pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime ara vermesi sonrası Milli Eğitim Bakanlığı 22 Ocak itibariyle 8 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının yüz yüze eğitime başlamasına karar verdi. Bu doğrultuda Of’ta pandemi sonrası 8. sınıflar Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 12. sınıflara Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavına (YKS) yönelik yüz yüze eğitim heyecanı yaşanıyor. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş gerek il merkezinde gerekse ilçelerde yürütülen DYK kurslarını ziyaret ederek öğrencilere moral ve motivasyon artırıcı tavsiyelerde bulunuyor. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Of’ta Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi ve Of Fen Lise DYK kurslarını ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Şubat 2021 Cuma 23:34
Müdür Aktaş Of’ta DY Kurslarını ziyaret etti

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş Of’ta yürütülen kurs çalışmalarınıyerinde  ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet edip öğrenciler çalışmalarında başarılar diledi. Müdür Aktaş ziyaretlerde yaptığı değerlendirmede, “ Bu süreçte şunu gördük ki sizler okullarınızı bizler de sizleri çok özlemişiz. Zorlu bir süreç geçiriyoruz. Sizlerin heyecan ve gayretinizi gözlerinizde görüyorum. Biz de bu heyecanı yaşıyoruz. Sizler bizler için çok değerlisiniz. Bir tanenizin bile zayi olmasını istemiyoruz. O nedenle gerek EBA platformu üzerinde, gerek öğretmenlerinizle uzaktan eğitimle gerekse bugün olduğu gibi yüz yüze eğitimle sizleri gireceğiniz sınavlara hazırlıyoruz. Sınavlara planlı ve çok çalışın. İlimizde üniversite sınavlarına girecek öğrencilere yönelik yapmış olduğumuz Üniversite Sınavında “Son Prova” adlı sınavımıza katılmanızı önemle tavsiye ediyorum. Yapacağımız bu sınava bu yıl bölgemizden 7 il katılacak. Bu sınavda hem sınav stresinizi yenmiş hem de durumunu görmüş olursunuz. Bir de üniversite sınavı sonrası tercih merkezlerimizi mutlaka ziyaret edin. Gerçek ve doğru tercih yapmanıza imkân sağlayacağını düşünüyorum. Pandemi sürecinin görünen kahramanları kuşkusuz sağlıkçılarımız ve güvenlik görevlilerimizdir. Ancak bu sürecin görünmeyen kahramanları öğretmenlerimizdir. Onlar evlerinde gece gündüz demeden saat mefhumuna bakmadan fedakârca öğrencilerin eksikliklerini gidermeye okulun eksikliğini yaşatmamaya çalışıyor. Onları fedakârlıkları nedeniyle kutluyor öğrenci ve öğretmenlerimize üstün muvaffakiyetler diliyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ın okul ziyaretlerine Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memişkaptanoğlu katıldı.

Son Güncelleme: 05.02.2021 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90