banner102

Müdür Kabahasanoğlu İlk iftarı Solaklı Fende yaptı

Ramazan ayının gelmesiyle iftar etkinlikleri de başladı. Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ilk iftarını öğrencilerle birlikte Solaklı Fende Lisesinde yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mayıs 2019 Salı 13:20
Müdür Kabahasanoğlu İlk iftarı  Solaklı Fende yaptı

Müdür Kabahasanoğlu öğretmen ve öğrencilerin moral ve motivasyonlarını  canlı tutmak için yapılan gün içi ziyaretlerinin yanında akşam pansiyonlarda kalan öğrencileri de ziyaret ediyor. Ziyaretlerine ramazan ayında da devam eden Kabahasanoğlu bu amaçla  ilk iftarını evlerinden ve ailelerinden uzakta olan Solaklı Fen Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle yaptı. Öğrencilerle birlikte yemek sırasına girip, sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu öğrencilerin masasına konuk olarak akşam ezanının okunmasıyla öğrencilerle birlikte iftarını açtı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere kısa bir konuşma yaptı.Kabahasanoğlu konuşmasında,” Öncelikli olarak ramazan şerifinizi tebrik ediyorum. Sizler ailenizden uzakta, bizlere emanet, bizlerin misafirsiniz. Bizler de ramazanın ilk iftarında sizlerin yanınızda olmak, sizlere yalnız olmadığınızı göstermek istedik. Okul idarecileriniz, öğretmenleriniz ve burada çalışan herkes sizler için en iyi olanı yapmaya çalışıyor, bu hassasiyet de okulunuzda tam bir aile ortamı oluşturmuş. Bu güzel aile ortamının oluşmasında emeği geçen başta okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle güzel ortamı bize sağlayan devletimize, milletimize Allah zeval vermesin. Hepinize hayırlı ramazanlar ve başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.” diyerek duygularını ifade etti.

Okul Müdürü Osman Hamzaçebi de yaptığı konuşmada, “ Değerli ilçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu’nu  bizlerin her zaman yanımızda olduğunu görmek bize güç veriyor, motivasyonumuzu artırıyor. Ramazan’ın ilk iftarını öğrencilerimizle birlikte açması bize ayrı bir moral olmuştur. Öğrencilerim ve okulum adına kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Solaklı Fen Lisesi pansiyonunda yapılan  ilk iftara; Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul müdürü Osman Hamzaçebi, Müdür Yardımcıları Eşref Karamehmet, Hüseyin Kadı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Son Güncelleme: 07.05.2019 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90